Traktorzystka pisze:
Dziewczyny, w którym tygodniu idziecie na to USG połówkowe?
Jeśli badanie genetyczne w drugim trymestrze traktuje się jako połówkowe, to ja będę miała 19tyg+6 dni :-). Właśnie dzisiaj zapisałam się na 10 sierpnia. Chętnie bym poszła tydzień później, ale niestety wyjeżdżamy na urlop. Ale genetyczne można robić między 18 a 22 tygodniem.
Grudniowamama2, witaj
.
Aenye, no ja Cię baaardzo pamiętam, właśnie ze względu na chłopaków ;-) I ja tam Cię rozumiem z tą płcią. To jest coś ponad nami. Ja też bym bardzo chciała dziewczynkę i mimo, że wiem, że to będzie chłopak - tak przynajmniej twierdzi dwójka lekarzy - to ja cały czas liczę na cud
i kasuję w głowie tą informację o chłopczyku. NO BO!
koleżanka w pracy czarownica jedna wyhuśtała mi obrączką dziewczynkę. Innym dziewczynom też huśtała i zawsze się płeć sprawdzała, czy to chłopak czy dziewczynka. To nic, że dwoje doświadczonych lekarzy na podstawie usg urzekło, ale moja koleżanka wyhuśtała!!
Dziękuję, Dziewczyny, za życzenia dla moje dużego Bąbla. Słowo daję, ja nie wiem jak przeleciały te 3 lata. Jeszcze takiego kurczaka go pamiętam w ciuszkach z pozawijanymi rękawami, bo wszystko za duże było
. Przyjęcie urodzinowe się udało, kupa ludzi, dzieci i hałasu - super :-). I muszę się pochwalić, że tortem i ciastem rzuciłam gości na kolana
.
Gorzej, że dzisiaj wskoczyłam na wagę, a tam... 69 kilo
. Ło matko. Nagle mi wskoczyły przeszło 4 kilo na plus.