kolorowa_kredka
Fan(ka)
wiecie co.....................a mi się wydaje że tymik się przejadał może !!!! kilka dni w dzień nie dawałam mu nic dodatkowego no poza jabłkiem i soczkiem i na noc nie dostawał kaszki i.......w nocy budzi się tylko 2 czasami 3 razy !!!!! a tak były pobudki nawet co godzina lub za pół godzinki !!! no sama nie wiem............ale moze go brzuszek bolał czy coś
a chyba jednak mamy uczulenie od banana !! kiedyś pił kaszkę i miał a dziś wysypany policzek a wczoraj był soczek z jabłka marchwi i banana i jabłuszko z bananem ! jeszcze przetestujemy aby mieć pewność
a co do dyni i ziemniaczków (chodzi o to danko z hipa chyba) nam śmierdziało jak w zoo u hipciów a tymul sie zajadał !! ale dziś miałam samą dynię i dodałam ją do ziemniaczka i niejadł !!
a chyba jednak mamy uczulenie od banana !! kiedyś pił kaszkę i miał a dziś wysypany policzek a wczoraj był soczek z jabłka marchwi i banana i jabłuszko z bananem ! jeszcze przetestujemy aby mieć pewność
a co do dyni i ziemniaczków (chodzi o to danko z hipa chyba) nam śmierdziało jak w zoo u hipciów a tymul sie zajadał !! ale dziś miałam samą dynię i dodałam ją do ziemniaczka i niejadł !!