reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joasiu zaczekaj do wiosny, teraz jest paskudztwo w tych warzywach
a ja lece pod prysznic a potem opowiem co mi lekarz powiedzial na weroniki uczulenie
no tak wlasnie myslalam o wiosnie.................
oki, czekam na nowosci Twojego przystojnego lekarza!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ja tam myślę, że jak na początek dam trochę słoików to nic się złego nie stanie, niech się młodej żołądek powoli przyzwyczaja do czegokolwiek innego poza naszym mlekiem... przecież ono było najłagodniejszym z możliwych pokarmów... myślę, że jak młoda poje ze słoików ze 2-3 miesiące to potem spoko zacznę wprowadzać zupki własnej produkcji... dziś nawet robiłam rozeznanie w sklepach ze zdrową żywnością i coś tam w internecie znalazłam, jutro zadzwonię do takiego jednego w Gdańsku i się dopytam czy mają warzywa ekologiczne, jeśli tak to w sumie czemu nie mam gotować sama? będę to robiła z ogromną przyjemnością ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja musze poczekac na takie warzywa do wiosny, bo u nas takiego czegos nie ma..............bede musiala cos zalatwiac u znajomych na wsi............
ale to moje miasto to dziura!!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:a ja musze poczekac na takie warzywa do wiosny, bo u nas takiego czegos nie ma..............bede musiala cos zalatwiac u znajomych na wsi............
hehehhehehehehhehe
bez przesadyzmu :laugh:
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:Acha Asiu, Zakościelny spoxik, przypakował, miło było popatrzeć :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D
ale co tam to i tak tylko łoś ;D
zalatwie Ci fotke z autografem, ma byc u Nas podobno na premierze filmu we Wrzosie, przynajmniej rafal po to do Niego ostatnio dzwonil............ale oczywiscie ciesze sie, ze Ci sie podobal!!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:e_mama pisze:Acha Asiu, Zakościelny spoxik, przypakował, miło było popatrzeć :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D
zalatwie Ci fotke z autografem, ma byc u Nas podobno na premierze filmu we Wrzosie, przynajmniej rafal po to do Niego ostatnio dzwonil............ale oczywiscie ciesze sie, ze Ci sie podobal!!!!
hahhahahahhahahah, zajefajnie !!!!
będę miała dla mojego łosia, żeby w nim reakcję alergiczną wywoływać hahahha
no dobra, ale to nie wątek o tym ;D ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
laaaaa Asiu skad go znacie??? on jest fajowy!!!chociaz losJoaska pisze:e_mama pisze:Acha Asiu, Zakościelny spoxik, przypakował, miło było popatrzeć :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:laaaaa Asiu skad go znacie??? on jest fajowy!!!chociaz losJoaska pisze:e_mama pisze:Acha Asiu, Zakościelny spoxik, przypakował, miło było popatrzeć :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D
zakoscielny jest ode mnie z miasta, tu sie urodzil i wychowal i zna sie dosc dobrze z moim Rafalem!!
wiec i ja go poznalam!!!!bubek z niego straszny, juz pisalam e_mamie