elfiko
lipcowe mamy ´05
no to tak: ja wam to chyba na butelkowym powinnam pisac bo mi do cycusiowych to troche daleko ale co tam, wybaczycie, musicie wybaczyc
rano weronika sie po buzi drapala jak pila mleko, a w poludnie to samo, tak tarka buziola ze szok.
to sobie pomyslalam ze na spacer pojde zajrzec do przychodni i moze jakis fajowy lekarz bedzie i byl.
wytoczylam mu co i jak sie dzieje, ogladal mala chyba z 15 minut, pytal o wszystko i w koncu powiedzial ze to mu nie wyglada na zaden rodzaj alergii pokarmowej ale skoro sie nasila( to drapanie) przy jedzeniu to trzeba ja wykluczyc na 100%
mam odstawic wszystkie alergrnty ktore je weronika od dwoch miesiecy i beda to
morele
dynia
gruszki
winogrona
dzika roza
kaszka gruszkowa
kaszka owoce lesne
mieso( niestety)
zupki mam dawac teraz tylko warzywne, marchew ziemniak pietruszka bez selera ale za to kukurydzy duzo bo pomaga przy kupce.
kapiel w takim tlustym swinstwie robionym na recepte, buziak przegotowana woda
mamy nospe zeby uregolowac kolor i konsystencje kupki, mleka nie zmieniac, mamy tez lakcid i kropelki fenistil na to uczulene
no i badanie moczu
tyle
no i ja po tym wszystkim ryp na ziemie
on myslal ze sie wystraszylam tego co mowil :
rano weronika sie po buzi drapala jak pila mleko, a w poludnie to samo, tak tarka buziola ze szok.
to sobie pomyslalam ze na spacer pojde zajrzec do przychodni i moze jakis fajowy lekarz bedzie i byl.
wytoczylam mu co i jak sie dzieje, ogladal mala chyba z 15 minut, pytal o wszystko i w koncu powiedzial ze to mu nie wyglada na zaden rodzaj alergii pokarmowej ale skoro sie nasila( to drapanie) przy jedzeniu to trzeba ja wykluczyc na 100%
mam odstawic wszystkie alergrnty ktore je weronika od dwoch miesiecy i beda to
morele
dynia
gruszki
winogrona
dzika roza
kaszka gruszkowa
kaszka owoce lesne
mieso( niestety)
zupki mam dawac teraz tylko warzywne, marchew ziemniak pietruszka bez selera ale za to kukurydzy duzo bo pomaga przy kupce.
kapiel w takim tlustym swinstwie robionym na recepte, buziak przegotowana woda
mamy nospe zeby uregolowac kolor i konsystencje kupki, mleka nie zmieniac, mamy tez lakcid i kropelki fenistil na to uczulene
no i badanie moczu
tyle
no i ja po tym wszystkim ryp na ziemie
on myslal ze sie wystraszylam tego co mowil :