Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Joasiu, Elfiko u mnie z tą szorstką skórą to samo myślę że trzeba smarować kremem i powinno przejść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elfiko pisze:E_mamo weronika dokładnie to samo miała! tez takie pasmo grysikowe a poliki były gładnie!
smarowałam jej to dwa razy dziennie bephantenem i zeszło.
e_mama pisze:kate332 pisze:e_mama pisze:Asiu czy alergia przejawia się zawsze plamą czy mogą to być też drobniutkie krostki?
Julka ma ciągle na nosku i górnej wardze kilka krostek i nie wiem czy to jest alergia czy nie jest. Na całym ciałku nic nie ma , plamy też ją omijają.
Dziś dałam jej marchewkę z jabłuszkiem i łyżeczką kleiku kukurydzianego po raz pierwszy.
mój krzysiek tez ma czasem czerwone krostki na buzi ale myśle że to od śliny bo cały czas trzyma rączki w buzi i straaaaszszsnie sie ślini przy tym
posmarójcie te krostki swoim mlekiem,czasem to pomaga
o to to to !!! może to od śliny?