kaśka k
Fanka BB :)
dziewczyny a czy któraś daje już normalny kisiel ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tusia26 pisze:Dziewczyny ile wasze dzieci jedza, bo moja to chyba wielki głodomor jest. Zjada tak:
3 x dziennie 240ml. mleka zagęszczonego kleikiem i raz kaszką
2x słoiczki obiadku (daje jej papki własnej roboty, ale tak wychodzi)
1x słoiczek deserka
no i od 5 do 10 chrupków kukurydzianych.
Myślę, że to dużo, ale ten głodomor jak wciąga mleko i już koniec butelki to ma chwilową histerię, że to właśnie koniec : jeszcze by wciągała - mlekopijca taki.
NiaNia pisze:Dzieki Iwoncia. Tak chyba zrobię. Dojemy te słoiczki co są i jedziemy z koskem.
Kupie chyba pierś z indyka, pociacham na kawałki i zamrozę. To samo z włoszczyną i ziemniakami (tego mrozić nie bede tylko kupować swieze). Iwonka a sprzedazj jakis dobry patent jak to zrobić zeby było szybko i wygodnie. Bo rozumiem ze szykujesz pewnie na tydzień jakies gotowce?? : Ja tez tak chce. Acha no i jakie miesko dajesz/ dajecie i po ile na jadna porcje?? No i po ile warzywek na porcje??
Sory za taki epytania ale ja jestem totalnym nowicjuszem ;D