reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy Butelkowe

Moja je codziennie miesko ze swiniaka, jadła z piersi kurczaka, ale juz te kurczaki u nas w domu zakazane :p. Narazie takie i będę jeszcze kupowac cielencinke, królików mi szkoda, bo mi sie kojarzą z naszym kochanym Filipkiem.

reklama
Dziekuje moje kochane specjalistki, co ja bym bez Was zrobiła :-*

Jeszcze kilka dni i przygotuje sobie takie zapasy na jakis czas.
Dobra a teraz lece na watek o rozszerzaniu diety.

Iwoncia a czemu odstawiłas słoiki??

Nianiu słoiczków całkiem nie odstawiłam, korzystam z nich w weekend i czasem awaryjnie, kiedy zdarzy mi się nie przygotować jedzonka :p

A główny powód odejścia od gotowców, to prosty rachunek ekonomiczny ;) Stwierdziliśmy, że skoro można gotować zdrowo, to po co zostawiać kupę szmalu w sklepie :)

Poza tym, chciałam, żeby Kornel zaczął jadać bardziej "normalnie". O0

Fajnie macie z tmi ekologicznymi sklepami.... ::) Może jakos sie nazywają!!!??? To może i u siebie poszukam :) ::)

Ja dodaje też do gotowanych przez siebie zupek buraczka! Jest zdrowy i nie ma go w słiczkach! :p

Iwon pisze:
A główny powód odejścia od gotowców, to prosty rachunek ekonomiczny  ;) Stwierdziliśmy, że skoro można gotować zdrowo, to po co zostawiać kupę szmalu w sklepie  :)

Poza tym, chciałam, żeby Kornel zaczął jadać bardziej "normalnie".  O0

z tym, że warzywka teraz tez wcale takie nietanie :p ::)

loende04 pisze:
Fajnie macie z tmi ekologicznymi sklepami.... ::) Może jakos sie nazywają!!!??? To może i u siebie poszukam :) ::)

Ja dodaje też do gotowanych przez siebie zupek buraczka! Jest zdrowy i nie ma go w słiczkach! :p
loende a skąd jesteś, to podam Ci namiary...

kaśka k pisze:
kurde w poznaniu brak ekologicznych sklepow więc nie gotuję i na bobo vicie jadę
kasiu jakbyś chciala ;D
41
Sklep Kavargo
ul. Kościuszki 70
61-892 Poznań
tel. (061) 853 74 54

42
Sklep Samo Zdrowie S.C.
ul. Żurawia 19/21
60-860 Poznań
tel. (061) 847 78 20

43
Sklep spożywczy Bliżej Natury
ul. Podgórna 19
61-828 Poznań
tel. (061) 852 66 37

44
Sklep z żywnością naturalną Vita
ul. Zeylanda 11
60-808 Poznań
tel./fax (061) 815 06 13

45
Sklep Zdrowa Żywność

Tomasz Kamieński
ul. Fredry 5
61-701 Poznań
tel. (061) 855 10 54, 0 604 88 01 91

46
ZIOŁO MED zielarsko-medyczny
ul. Dolna Wilda 16E (wejście od ulicy Głębokiej)
61-552 Poznań
tel. (061) 833 66 23, fax (061) 875 07 74

kaśka k pisze:
kurde w poznaniu brak ekologicznych sklepow więc nie gotuję i na bobo vicie jadę

Kasiu ja mięsko np. cielecine dzis kupiłam w normalnym sklepie, babka znajoma - ta co sprzedaje zapewniała że swieża, tylko w czwartki cielęcine przywozi, a królika mam od babci

a warzywa kupuję normalnie w sklepie, część świeżych część mrożonych np. brokuł paczka Hortexsu za 3zl starcza mi na prawie miesiąc bo nie codzień dodaje, tak samo groszek mrożony czy groszek z marchewka i kukurydza

chyba najgorsze to kurczaki z zwykłego sklepu

reklama
tofinek pisze:
loende04 pisze:

loende a skąd jesteś, to podam Ci namiary...

a na całą Polskę masz Tofinku namiary na sklepy ???

a Chrzanów lub południę Polski

Do góry