reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 7, 8 i 9- latków -ZAPRASZAM DO ROZMOWY :)

Co myślicie o posyłaniu 9-latków na walacyjne kolonie?. Znalazłam w Internecie ciekawe kolonie tematyczne Almatura, niektóre grupy wiekowe zaczynają się już od 7-latków. Tematy obozów są fajne, od piłki nożnej, naukę pływania, przez jazdę konną po rysunek, malarstwo i fotografię.
hej, o tej konkretnej firmie nic nie wiem,ale moja chodzi na zuchy i niektore dzieci z jej klasy byly juz na zimowisko na 8 dni, za tydzien zebrabie w sprawie kolanii, moja pewnie by chciala jechac,ja nie jestem pewna,bo niby nie daleko,ale na 20 dni:szok:
hej,a co tu taka cisza ?? :szok:
hej Madlen no cisza niestety,
ale co ja widze?????az zaniemowilam z wrazenia na ten suwaczek, gratulacje :)

reklama
Mozi ja tez zaniemowilam,jak zobaczylam II kreski na tescie :-D,prawie 2lata staran i nic,a kiedy odpuscilam i na razie mialo nie byc 3baby,to ja w ciazy ;-)..ale juz po malu dociera..teraz tylko zeby wsio bylo dobrze..na razie to mam mega stres..jakos mnie dzisiaj popoludniu chwycil..jestem klebkiem nerwow ..i jeszcze wkurzylam sie tutaj na pewne osoby..wtykaja nos w nie swoje sprawy :wściekła/y::wściekła/y: i to wszystko spowodowalo,ze jestem jak tykajaca bomba !!!!

Madlen gratuluję, ratujesz przy okazji nasze emerytury ;-).
Co do kolonii to z jednej strony strach stracić Pociechę z pola widzenia na w sumie długu okres czasu, a z drugiej często dzieci radzą sobie lepiej niż my myślimy że sobie radzą. Rozbawiły mnie niektóre tematy tych obozów, np. detektywistyczny, w świecie dinozaurów albo rycerski :-).

Hihi madlen79mamy wspolne tematy ja tez raczej w pl bym sie na to nie zgodzila chyba ze wpadka :tak:
tak wpadam tu zobaczyc cora ma 8 latek i Witam sie ze wszystkimi
Ile juz w UK mieszkasz?

Witam się i ja :)

Też jestem mamą 7-latki :)
I choć mieszkam w PL to jak widać jestem już mamą 3jeczki :) I szczerze Wam tu napiszę jest ciężko choć dajemy radę. W tej chwili pracuje tylko mąż. Od państwa nie mamy żadnej pomocy bo przekroczyliśmy 506 zł netto na osobę ... Śmiechu warte to ... Polityka prorodzinne nie?

reklama
Do góry