reklama
karolq8
Fanka BB :)
Beti jak juz tu sie pojawisz daj znac jak to teraz u nas w szpitalu jest. Dalej sa ciuszki I pieluchy dla dzieci? I dla nas wkladki?
mnie też to ciekawiBeti jak juz tu sie pojawisz daj znac jak to teraz u nas w szpitalu jest. Dalej sa ciuszki I pieluchy dla dzieci? I dla nas wkladki?
nikt nie rodził ostatnio??
dziewczynki, dajcie znać co potrzeba do szpitala zabrać bo kompletnie nie wiem jakie są u nas zwyczaje ;-)
we Wrocławiu musiałam mieć wszystko oprócz ligniny/podkładów ... dodatkowo proszono by pieluszki tetrowe zostawić (5 szt.) ... a w ZG jestem zielona muszę podpytać ginki, ale zawsze zaczniemy gadać o pierdołach i połowy rzeczy zapominam się zapytać
dziewczynki, dajcie znać co potrzeba do szpitala zabrać bo kompletnie nie wiem jakie są u nas zwyczaje ;-)
we Wrocławiu musiałam mieć wszystko oprócz ligniny/podkładów ... dodatkowo proszono by pieluszki tetrowe zostawić (5 szt.) ... a w ZG jestem zielona muszę podpytać ginki, ale zawsze zaczniemy gadać o pierdołach i połowy rzeczy zapominam się zapytać
Ostatnia edycja:
karolq8
Asku 3 lata temu dla dziecka tylko chusteczki potrzebowalam reszta byla niewiem jak teraz jest. Moze beti sie ogarnie po porodzie I da nam znac:-)
Witam.
Termin mam na 3 Kwietnia, planowana cesarka, wiec mam nadzieje ze wczesniej nic się nie zacznie
Nie dawno znalazlam wątek, szukam informacji na temat potrzebnych rzeczy do szpitala.
Wlasciwie spakowałam wszystko dla Małej, ale warto wiedziec co pakują inni.
I mam pytanie, jak wyglada doplata do pojedynczej sali? Kiedy trzeba to zrobic ? :-)
Termin mam na 3 Kwietnia, planowana cesarka, wiec mam nadzieje ze wczesniej nic się nie zacznie
Nie dawno znalazlam wątek, szukam informacji na temat potrzebnych rzeczy do szpitala.
Wlasciwie spakowałam wszystko dla Małej, ale warto wiedziec co pakują inni.
I mam pytanie, jak wyglada doplata do pojedynczej sali? Kiedy trzeba to zrobic ? :-)
karolq8
Malaala juz nie ma doplat do pojedynczych sal jak sie uda to sie uda
karolq8
Tak bylo zawsze teraz sie pytalam pielegniarki u gory(znajoma) I mowila ze juz nie ma platnych. Bo chodzi o sale z dzieciatkiem juz tak?
reklama
Podziel się: