reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

luk&bella termin wg OM 8.08 a wg usg 6.08:-) Zazdroszcze ze juz wiesz co w brzuszku siedzi:-)

dzieki dziewczyny za przyjecie:-)

reklama
Carine witamy!
Karolq tak ja mam na 2 miesiące, powodzenia dziś na badaniach, jeżeli się wybrałaś ;) mi tam glukoza smakowała ale zrobiłam sobie z chłodną wodą i cytryną i była jak lemoniada :)
Luk&Bella gratuluję synka
Aśku ja też mam często nieprzespane noce i w pierwszej ciąży też tak miałam, im bliżej terminu tym było ich więcej, taka mała wprawka przed nockami z maluszkiem ;)
Miłego dnia

KORDEK w pierwszej łaziłam co chwilę do kibelka, więc nocne wstawanie miałam opanowane do perfekcji ;-)

dzisiejsza nocka również fatalna :-( dobrze, że weekend tuż tuż ;-)

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

KAROLQU & ANIU czy płeć już poznana ?? :-D

piękna wiosna w ZG :tak: aż mnie strzela, że jeszcze 3 miesiące do spacerów ;-) już by sie chciało pochodzić z wózeczkiem ;-)

Asku i u mnie tez księżniczka!)) co gorsze juz wiem od 5-6 tygodni na 100% i lekarz jest pewny! ale itak boje sie różowego, a nuz wyjdzie jak u niektórych....)))

Ostatnia edycja:
U mnie wciąż płeć to tajemnica, pokazać się nie chce ;p
Beti co u Ciebie?? Jesteś w dwupaku??
Miłego dnia dziewczynki :*

reklama
Do góry