reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2014

tort kruszynka twoja miała prześliczny :) Teraz takie cuda robią......
Ciesze sie że chrzciny udane miałaś:) zobaczę na fb fotki :tak:

reklama
Bardzo ładny ten torcik :) pomysłowy :)

My na dzień dziecka idziemy na Family Day do firmy męża :)planów większych brak, szczególnie prezentowych

Mary torcik super:)

Ja pojade z chłopcami na jakies zakupki poniewaz w sobote jedziemy do Płocka na jakieś drifty bo R chciał:) no i trzeba im jakies spodenki kupić:)

Mary - piękny torcik :tak:
ja na dzień dziecka jadę do chrześniaka na zawody z rodzicami bo jego mamusia jest w niemczech i ja ją będę zastępować :-) fajnie będzie poczuję się trochę jak mamusia :)
ja dziś obskoczyłam parę sklepów zostawiłam cv i będę czekała na odzew może w końcu się coś mi uda znaleźć trzymajcie kciuki.

MeKlaudia-Dzięki kochana:) to sama siedzisz co ?mój M też czasami późno wraca i wtedy nie wiem co ze sobą mam robić sama w domu .

On teraz ciągle poźno wraca :( W zeszłym tyg miał drugie zmiany i nie było go od 10 do 22 a teraz nie ma go od 6 do 21:( Jeszcze do tego w soboty od 7-14.. Jeszcze ich genialny szef wpadł na pomysł by codziennie robili po 12 godzin..
Ja wysłałam chłopców do tesciowej, od 13dc tak mnie bola jajniki i z kazdym dniem coraz bardziej nawet siedziec nie moge, jak leze to troche mniej bola:(

reklama
MeKlaudia- to współczuję ,że Twój M musi tyle pracować mój też nie ma lekko , czasem wraca nawet właśnie o 21 bo ich jest troje na całą firmę ,a rozwożą piwo ,wódkę i napoje to jak ciepło to dużo roboty jak chłodniej to mniej ,ale i zarobek mniejszy i tak to wygląda , teraz M chce zmienić pracę na ciut lepszą, ale też kokosów nie będzie.
Jordzik- kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry