reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2014

reklama
dla wszystkich dzieciaczków z okazji dnia dziecka najlepsze życzonka!
0002005C.gif 000203CB.gif0002076E.gif Zobacz załącznik 47050200020724.gif

Kinga - dziekuje w imieniu mojej corci! I dla Twojego synka wszystkiego najlepszego! :-)

Dziewczyny, i ja zycze Waszym pociechom wszystkiego najlepszego w dniu ich swieta! :happy2::happy2::happy2:

hej!
A co tu taka cisza? Jak tam kibicowanie? Jak spędzone święto?
U nas goście, więc urobiona jestem po pachy, do tego mały kiepsko śpi - zęby oczywiście..ajj

Miłego dnia

Witam:)
No jakaś cisza tu nastała, dziewczyny odzywać sie:)
A mnie rozkłada przeziebienie, boli mnie głowa od 3 dni a od 2 mam mega katar:wściekła/y:
Dziś powinnam dostać @ wczoraj miałam jakies plamienie a dzis narazie nic, ale pewnie i tak przyjdzie bo plemniki nie wytrzymuja 5-6 dni do owulacji, moze to i dobrze. Tak wiec czekam na @ a potem na kontrol do lekarza bo coś mi tam doskwiera czasami..

klaudia przykro mi że @ nadchodzi. Już suwaczek masz jako 1dc dzis? wiec zalało cie? :/ zdrówka! fatalnie ci się złożyło!

Ja zaglądam do was
i pozdrawiam serdecznie! :)))

reklama
Kinguś jeszcze nie dostałam @, nie zdazylam skasować suwaczka.. R pojechał dziś z Marcelem do siostry a ja spedziłam cały dzien z Tymkiem a jak nie ma Marcela to biedny cały dzien marudził i ichwyczekiwał wiec musiałam co chwila go zajmować.. Potem wrocili no i Marcel plakał ze zab go boli (juz od wczoraj narzeka) no i musiałam go przytulac a potem dostał goraczki 38,5 wiec polozylam go spac ale musialam chwile z nim posiedziec, teraz akurat mam czas zeby wejsc..
Coś mnie cycki swedza:wściekła/y: Ale @ pewnie dostane bo te plemniczki jak pisalam 5 dni napewno nie przezyly..

Do góry