reklama
K
Kinga85
Gość
S
Silmiriel
Gość
Kobietka &&&&
MeKlaudia, dołączam do porzuconych żon. Mój teraz na budowie siedzi i też go widuję wieczorami... Padniętego. Ot, życie
Dziewuszki pomóżcie
http://www.bobovita.pl/platki/#/konkurs/praca/a2497
MeKlaudia, dołączam do porzuconych żon. Mój teraz na budowie siedzi i też go widuję wieczorami... Padniętego. Ot, życie
Dziewuszki pomóżcie
http://www.bobovita.pl/platki/#/konkurs/praca/a2497
Ostatnio edytowane przez moderatora:
konwalianka
Mały bąbelek
Wszystkiego dobrego nam wszystkim (w końcu jesteśmy czyimiś dziećmi) i naszym maluszkom!
konwalianka
Mały bąbelek
hej!
A co tu taka cisza? Jak tam kibicowanie? Jak spędzone święto?
U nas goście, więc urobiona jestem po pachy, do tego mały kiepsko śpi - zęby oczywiście..ajj
Miłego dnia
A co tu taka cisza? Jak tam kibicowanie? Jak spędzone święto?
U nas goście, więc urobiona jestem po pachy, do tego mały kiepsko śpi - zęby oczywiście..ajj
Miłego dnia
Witam
No jakaś cisza tu nastała, dziewczyny odzywać sie
A mnie rozkłada przeziebienie, boli mnie głowa od 3 dni a od 2 mam mega katar
Dziś powinnam dostać @ wczoraj miałam jakies plamienie a dzis narazie nic, ale pewnie i tak przyjdzie bo plemniki nie wytrzymuja 5-6 dni do owulacji, moze to i dobrze. Tak wiec czekam na @ a potem na kontrol do lekarza bo coś mi tam doskwiera czasami..
No jakaś cisza tu nastała, dziewczyny odzywać sie
A mnie rozkłada przeziebienie, boli mnie głowa od 3 dni a od 2 mam mega katar
Dziś powinnam dostać @ wczoraj miałam jakies plamienie a dzis narazie nic, ale pewnie i tak przyjdzie bo plemniki nie wytrzymuja 5-6 dni do owulacji, moze to i dobrze. Tak wiec czekam na @ a potem na kontrol do lekarza bo coś mi tam doskwiera czasami..
K
Kinga85
Gość
klaudia przykro mi że @ nadchodzi. Już suwaczek masz jako 1dc dzis? wiec zalało cie? :/ zdrówka! fatalnie ci się złożyło!
Ja zaglądam do was
i pozdrawiam serdecznie! ))
Ja zaglądam do was
i pozdrawiam serdecznie! ))
reklama
Kinguś jeszcze nie dostałam @, nie zdazylam skasować suwaczka.. R pojechał dziś z Marcelem do siostry a ja spedziłam cały dzien z Tymkiem a jak nie ma Marcela to biedny cały dzien marudził i ichwyczekiwał wiec musiałam co chwila go zajmować.. Potem wrocili no i Marcel plakał ze zab go boli (juz od wczoraj narzeka) no i musiałam go przytulac a potem dostał goraczki 38,5 wiec polozylam go spac ale musialam chwile z nim posiedziec, teraz akurat mam czas zeby wejsc..
Coś mnie cycki swedza Ale @ pewnie dostane bo te plemniczki jak pisalam 5 dni napewno nie przezyly..
Coś mnie cycki swedza Ale @ pewnie dostane bo te plemniczki jak pisalam 5 dni napewno nie przezyly..
Podziel się: