reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Jak mija wam weekend?
miłego życzę....
my grilujemy dziś.
popadało i już się wypogodziło:)

Witam:)
Ja ostatnio wyladowałam w szpitalu wyszłam w czwartek, stwierdzono zapalenie błony śluzowej żoładka.. Do tego wykryti ze mam naczyniaka na wątrobie..

Gratulacje dla Tymcia z okazji pierwszych kroczków:*

Nie wiem co wiecej napisać, z R mi sie jakoś ostatnio nie układa i weny brak:(

Pozdrawiam...

Hej babeczki ; ) malo sie udzielam ale czasu brak a bardzo bym chciala poznac Was mam nadzieje ze w koncu bardziej sie zorganizuje bo ze wszystkim mam tyly : ( pozdrawiam niedzielne

Cześć, jestem i ja...
weekend, można powiedzieć, przeleniuchowałam...:eek::eek::baffled: pogoda była do d***, głowa mnie dziś całe popołudnie bolała, więc amol na skronie i do łóżka, starsze dziecię poszło do cioci, młodsze jakoś jakoś cicho było...:-D prasowanie nadal czeka...:confused2:
wczoraj wiadomo... zakupy... byliśmy jeszcze zdjęcia do paszportów wyrobić, potem obiad, i też dzień zleciał
zaraz kolacja, kąpiel, i ja spać... a spałam całe popołudnie, więc nie wiem jak to będzie

Kazimira, tu to się ostatnio mało kto udziela, na ten wątek jeszcze czas nie nadszedł, ale w 2013r. to się zapełni po brzegi...:-p;-)

Kinga, cieszę się, że znaleźliście przyczynę niepowodzeń, i po wyleczeniu (oby jak najszybszym) uda się szybko zaciążyć:tak:.

Konwalinka, gratuluję pierwszych kroczków :tak::-).

Jord, fajnie, że jesteś... mam nadzieję, że urlop udany :tak:

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin córeczki...:-)

no i dupa.
nadal nic nie wiemy ;/

odebrałam wyniki i są dobre. tsh 1,5 ft3 ft4 w normie. w labo powiedziała że musili się pomylić z poprzednim wynikiem.
nadal nie wiem o co chodzi.
może powinnam męża przebadać? niech zrobi badanie nasienia. zobaczymy... jak myslicie? któraś z was to przechodziła?

Witam.. Ja niestety musze się z wami pożegnać.. Niestety za te 2 lata nie bedziemy się starać.. Może za jakieś 8 lat o ile w ogóle nadal bedzie dobrze..

reklama
Do góry