reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
No dziewczynki jakie plany na weekend Majowy macie?
Życzę wam przyjemnych wolnych dni... ja tylko w pn do pracy i potem laby :) ewentualnie w pt jeszcze bede musiała zajść... ale to i tak super
Za 2 dni mam termin @ oj ciekawe czy się pojawi... a może nie? ;)

Miłego girls
:happy2:
Dużo słonka wam życze i dobrych nastrojów

Konwalianka, my to dziwne byłyśmy, więc się nie sugeruj, ja plamiłam miesiąc, nie wiadomo czemu, donosić nie miałam, przenosiłam, brzuch na dole, każdy, że chłopak, a ja wiedziałam i już

Plany? Jutro ziemniaki pieczone na ognisku, prażonki, czy jak to u Was się nazywa. Kiełbacha, boczek, ziemniaki do gara i na ognisko :)

A potem budowa, budowa, budowa :)

to fajnie masz:) udanego grilowania! u nas zaczynamy grilować od wtorku:)
Dziś cd nauki synka
stara się na dwóch kółkach już... :)

Witam:)
U mnie chłopcy też zawsze mieli powyzej 150 uderzen wiec to raczej mit:)

My wczoraj byliśmy u rodziców na ognisku, chłopcy zadowoleni:)

A mi chyba wypada macica:/ ciagle mam ból podbrzusza a wieczorami tak mocny ze nawet nospa nie pomaga, ciagłe parcie na pecherz zrobie siku a zaraz czuje ze znow mi sie chce a nie moge:( do tego zaparcia i ból przy stosunkach.. Może jutro uda mi sie dostac do lekarza mam nadzieje..

Hej.
No dziewczynki dziś dostałam @ :/ tak wiec dalej nic.... i czekamy.

Dobra wiadomość jest taka że mój syn już umie jeździć na dwóch kółkach! :) dziś się nauczył w 15minut:) M go uczył... :) tak wiec cieszymy się
Na dzień dziecka kupimy mu nowy wiekszy już rowerek.. :)

Kinga, no szkoda, że @ przylazła:baffled::-(, może następnym razem... Gratulacje dla synusia:-D, moja jeszcze nie umie, ale ją nie ciągnie, więc nie zmuszam...

jak tam dziewczynki planujecie weekend? My robimy jutro grilla, dziś jeszcze normalny dzień pracy, ja mam dość długo dziś zajęcia, tak więc dziś dajemy sobie spokój, mój brat przyjechał, więc się na jutro miły dzień szykuje :tak:

reklama
Kinga, ale teraz możesz się znów starać :) a to też przyjemne, ja nawet mojemu zapowiedziałam, że za drugim to musimy strzelać w niepłodne, żeby to dłużej trwało :-D Super, że Filip umie : a ile było wywrotek?

MeKlaudia, a może zapalenie pęcherza? Ćwicz mięśnie Kegla, pomaga, ja miałam problemy po porodzie, ciągle siku, poćwiczyłam i z dnia na dzień pomogło

Do góry