reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Dziewczynka by sie przydała i mam wielka nadzieje ze bedzie:) Już nawet imie dla dziewczynki już od pól roku za mna chodzi:)

Ja mam nadzieje ze trzecie nie bedzie wazylo ok.5 kilo bo nie urodze:) Tymuś miał być malutki lekarz przez cała ciaze tak mowil a na porodowce kazdy byl w szoku ze on tyle wazył:D

Jordgubbe, chyba rozmawiałyśmy, ale ja tam hehe, uparta i teorie swoją mam:-D masz rację, że zacznie się w przyszłym roku.. swoja drogą.. już nie moge sie doczekać:)

MeKlaudia, a jakie to imię, jeśli można wiedziec? No dzieciaki spore się rodziły:) Mój mniejszy Tymuś - 3140, za to teraz mały klocek, już 10kg za nami! AA i dzieciaczki Twoje mają takie imiona jak mi się zawsze podobały.. mąż nie chciał sie zgodzić na Marcela:dry:

To imię to Liwia:) Jak tylko je usłyszałąm tak postanowiłam, że moja córka bedzie miała tak na imie i koniec kropka:)

U nas Tymek miał być Ignasiem i był nim przez pierwsze dwa dni ale w rodzinie zbyt sie nie podobało i jakoś tak nie pasowało do niego i jakos moja najmłodsza siostra powiedziała ze ma Tymka w przedszkolu i żeby mial na imie Tymek no i tak zostało:)

A obydwu rodziłam sn Marcela 3 godziny a Tymka 2 :)

cześć, witam się po dłuższej przerwie, widzę, że nam wątek spada, ale to przez to pewnie, że póki się starania nie zaczną, to tak będzie nijak, bo o czym tu gadać, jak tyle spraw ma pewnie każda na głowie
u nas nic nowego, jak się ciepło zrobiło, to więcej czasu spędzamy na dworze, fajnie jest i oby tak już zostało.

pozdrawiam wszystkich i witam nowe staraczki :-)

Witajcie u mnie remont pełną parą ,a zaraz przyjdzie koleżanka na herbatkę jakoś wypijemy tę herbatkę trudno ,że kurz i pył
Tola- ja też po dłuższej przerwie wpadam , spokojnie rozkręci się wąteczek, ja idę do endokrynologa 21 maja i mu powiem ,że za rok staranka i trzeba będzie wyregulować hormonki tarczycowe:)

MeKlaudia-witaj i tutaj:)

Hej dziewczynki!

Przepraszam za nieobecność, ale u nas taki dół, ze hoho... Byłam z Mią na kontroli pediatrycznej w szpitalu wczoraj i... szkoda mi mojej córeczki, ze jest pod opieką takiego konowała!!! :angry: Ta lekarka jest tragiczna - załamka! Aż nie mam siły pisać o tym...

MeKlaudia
- witaj! :-)

Jord - a do czego Twój drugi suwaczek odlicza? :-)

Pozdrawiam!

Mary - współczuję sytuacji z lekarzem konowałem .
Witam się niedzielnie u nas już po remoncie mebelki wiszą tylko się wprowadzać:)

hop hop dziewczyny gdzie jesteście????

reklama
Jestem. W weekend nawet nie dotknęłam komputera, jeśli nie liczyć odkurzenia. W sobotę na działce i na fundamentach byliśmy, wczoraj też się spacerkowaliśmy, byle jak najwięcej razem, bo w środę mąż do Anglii leci na trzy dni. Jakoś tak nam ciężko z tym... A najgorzej boję się wieczorów, bo wieczorem on usypia Małą i ja nie umiem tego zrobić, ile bym się nie starała, nie bujała, nie głaskała, nie nosiła. On weźmie i po 5 minutach Domi w łóżeczku. Najwyżej padniemy obie...
Jord, co to za odliczanie? Chwal się szybko :)

Do góry