reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Konwalianka- ja też zaczynam za rok w maju więc może razem będziemy zafasolkowane:-).
a ja wstałam dziś bardzo chętnie słoneczko za oknami super :)

reklama
Silmiriel- no to faktycznie ostatnia nie będę:tak:, a co tam u Ciebie słychać?
Ja szukam nadal pracy i już tracę nadzieję.

czesc dziewczynki

justyna, witaj

mary lepiej wez na poprawke co mowia nasi lekarze:laugh2: troszke poczekac i tak powinnas, chyba nie chcesz by macica Ci poszla, odpukac

zdanego egzamku zycze. Bergen czy norskprøve?

ja mam dzieciaczki z roznica no coz dzis maly ma 2 miechy a pojutrze mala 1,5 roku:-D nie jest zle z takimi dzieciakami. Pod koniec ciazy bylo mi najgorzej. Najwazniejsza jest logistyka:-D

ja sie nastawiam jednak na dziecko jesienne,najchetniej chcialabym urodzic znow we wrzesniu albo pazdzierniku, te styczniowe srednio mi podchodzi ze wzgledu na koncowke ciazy, a letniego dziecka i pologu w tym czasie tez nie chce

kobietka, ja wlasnie staram sie pomieszczenie po pomieszczeniu robic...

Kobietka, zaczynamy coraz bardziej mówić o budowie, bo wiosna idzie. Poza tym nic się nie zmienia :)

Liv, a ja chcę początkowo roczne dziecko. Z tym nie wyszło, więc może z drugim ;) nie chcę chodzić w dużej ciąży latem, bo ja sercowiec i bez tego latem się gorzej czuję. A jak teraz patrzę na Domi z końca grudnia i syna koleżanki, z tego samego roku co moja, ale z początku stycznia to :szok:. Wiem, że się wyrówna, ale na razie różnica wali po oczach

Witajcie drogie kobietki w tym szczególnym dniu chcę Wam złożyć życzenia:)
dużo zdrówka , spełnienia marzeń , ślicznych bobasków w swoim czasie i mnóstwa miłości życzę Wam ja i mój M:)

Zaniedbałam Was, biję się w pierś i jest mi wstyd :zawstydzona/y: a jakiś maraton mi się potworzył, mama w szpitalu na zaplanowanym zabiegu, czyli ja miałam na głowie zarówno moje jak i jej sprawy. Ale na szczęście już wszystko wróciło do normy.

Witam dziewczynki ja trochę ograniczam net bo M twierdzi ,że za dużo siedzę przy kompie a po drugie net mi siada
u mnie po staremu nadal szukam pracy, dorabiam sobie na promocjach puki co pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

reklama
kobietka - hehe, fajnie byłoby się spotkac na nowym wątku ciążowym..

mnie tak odpowiadał czas ciąży i ogólnie czerwiec uważam za wspaniały..ale.. niestety i to u nas się sprawdziło, wszyscy jesteśmy alergikami..moja teściowa (lekarz) mówi, że alergie nieco mniej się łapią maluchów urodzonych w okresie zimowym i chce to sprawdzić przy kolejnym brzdącu..

MeKlaudia, witaj.. czyżby teraz sie dziewczynka przydała?

wiosna idzie wielkimi krokami.. ja już się wzięłam za mycie okien.. 5 mam już za soba, jeszcze 3 zostały..uff

Do góry