reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Silmiriel- ja jak zachorowałam to miałam fazy , niby się zakochałam w koledze M i M o tym powiedziałam :szok:,a on uparcie przy mnie trwał bo czuł ,że coś jest nie halo , przyjechał ten kolega i mi tłumaczył ,że to bez sensu jest potem był szpital i jak już doszłam do siebie to sobie pomyślałam Boże co ja wygadywałam i jak mój M się z tym czuł ,a mimo to trwał przy mnie...prawdziwa miłość przetrwa wszystko :tak:

reklama
Witam dziewczynki:)
Dziekuje za słowa otuchy:*
Dziś mamy dzień otwarty w nowym przedszkolu do ktorego chcemy zapisać Marcela no i idziemy z małym zobaczymy czy wejdzie tam w ogole:D Ostatnio miał pasowanie na przedszkolaka i pierwszy raz na występie mowił wszystko i śpiewał normalnie byłam tak wzruszona ze o mało sie nie popłakałam:zawstydzona/y:

MeKlaudia- nie dziękuj nie ma za co od tego też tu jesteśmy ,
no to pękałaś z dumy:-)
a moja siostra wyjeżdża do niemiec na cały maj i mam zaproszenie na dzień mamy do mojego chrześniaka no i na dzień dziecka 1 czerwca będą jakieś zawody konkursy , poczęstunek jadę tam w roli zastępczej mamy :)

MeKlaudia, może coś szykuje, nie denerwuj się :)
A ja ... Ja tu na razie nie pasuję, bo... nie chcę drugiego dziecka. Emocjonalnie nie chcę. Dobrze mi jest tak. nie chodzi o zmęczenie czy coś takiego, po prostu nie chcę. Może mi minie

Nie wiem dziewczynki, jakoś nie wierze by coś szykował:( narazie nie mówiłam ze wiem..

Silmiriel_ ja mam takie same wachania jak Ty.. Tyle ze u mnie to tyczy sie trzeciego.. Z jednej strony chce z drugiej nie ale jak narazie jestem bardziej na nie..

MeKlaudia- a w jaki sposób trafiłaś na te kaskę ukrywaną?
a ja od dziś rzucam papieroski trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała.

reklama
Kobietka trzymam kciuki:)
Zdziwiło mnie to że w niedziele miał kase na chłopaków buty i gre na xboxa a wczesniej mi mówił ze zbyt dużo kasy z wypłaty nie zostało a w poniedzialek rano zostawił mi 150zł na zakupy jeszcze wiec otworzyłam jego szafke gdzie ma ciuchy i patrzyłam czy ma cos pod ubraniami no i miał..

Do góry