reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Witajcie;)
Sporo mam oczekujących na rozwiąnie..
więc napiszę, ze mam do oddania wkład do kąpieli - foczkę.. Rożową, raz użytą;)
Jakby ktoraś z was była zainteresowana to proszę pisać priv;)

Odbiór osobisty w Świdnicy;)

reklama
marciami :) bierz paulineczke w obroty, my sie juz poznałysmy i córeczke ma superaśną :) hihihi

Mnie pobolewa gardeło, Aska smarcze i znow kaszle na sucho.. nic to zobaczymy co bedzie dalej... oby sie nic wiekszego nie rozwineło:)

marciami o jak miło;) jakby co to pewnie;) spacerek w każdej chwili;) miło będzie poznać;) niedawno właśnie wrociłam z mała ze spaceru;)
mysiak o proszę kogo tu mamy;))) To Twoja córka się pięknie zaopiekowała Roksą;) Pozdrawiamy;)) I 3majcie się zdrowo;) Nie chorujcie;)

Właśnie wróciłam z Sebkiem z ponad godzinnego spacerku :D caly czas spał i jeszcze teraz spi nawet się nie obudzil jak wrocilismy do domku :) chyba bardzo lubi przebywac na swiezym powietrzu jak jego mama :D korzystajac z chwili spokoju pije sobie kawke :D

czesc :-)

wreszcie slonce !
pieknie jest, duzo spacerujemy :cool2: czekam az wstanie i idziemy znowu bo szkoda w domu siedziec jak za oknem takie sloneczko daje ;-)

laski kiedy jakies spotkanie szykujecie :-D ?

a mój mąż dziś wróci trochę później niż zwykle, bo zawita do castoramy. Więc jak wróci będzie już po herbacie z pogodą i ciepłem spacerowym. No trudno, pozostaje mi się wygrzewać w słońcu w oknie, otworzyłam okno dachowe dość mocno i sobie siedzę przy kompie, a buzię wystawiam na słoneczko :) Mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma albo będzie jeszcze lepsza...żeby Wielkanoc była słoneczna a nie taka jak rok temu ze śniegiem :(

Skorupka no widzisz jakiego masz grzecznego synka :) Super, że lubi być na dworze, bo nie ma nic lepszego ;)

mysiak a Wy zdrowiejcie!

moje dziecię dzisiaj chyba penetruje i wylicza sobie ile mu jeszcze miejsca zostało w brzuchu :D Dziś się wypiął z dwóch stron naraz, żebym ja tylko wiedziała czy dotykam jego pupy, czy pięty, czy może łokcia :D Czasem mam wrażenie, że brzuch mi pęknie i młody wyskoczy :D Mówię mu wtedy, żeby jeszcze w brzuchu posiedział, a jak będzie czas na wyjście to droga ewakuacyjna w drugą stronę :p

jak cos ustalicie dajcie znaka, moze sie wyrwe bez mojego cycoholika ;-)
a swoja droga to wam powiem ze moj Olciu kocha jesc :sorry2: w tydzien przybylo mi pol kilo dziecka ;-) maly chomik ! brzuch ma kwadratowy ! ulewa mu sie nosem, buzia a on nadal cycka szuka ;-)
najlepsze jest to ze jak go trzymalam ostatnio na reku to przez koszulke probowal cycka dopasc :szok::-D dzis to sie polozna z niego smiala, jak widzila co on wyczynia ;-)

reklama
marciami no nie moge powiedziec bo od paru dni jest naprawde "grzeczny" :) a jak pieknie w nocy spi teraz :d ostatnio budzil sie co godzine :p

Cortina moj Sebciu tez czesto przez koszule jak go trzymam to szuka cyca :p

Ostatnia edycja:
Do góry