reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

i co tam u Was dziewczyny?

Ja wczoraj odebrałam wyniki badań i wszystko w najlepszym porządku i w normie :) Jutro wizyta kontrolna u mojego ginekologa, ciekawa jestem jak wygląda mój maluch :)

reklama
marciami, super,ze wyniki sa OK :) Ja jutro ide na badania, w tym glukoza a fe!
mysiak, kuruj sie, nie daj sie chorobsku, bo jak juz sie doczepi,to ciezko bedzie bez lekow...

wlasnie zjadlam obiadek rybkę z pieca i mała juz szaleje :)
Rano zaliczylam kawke w Focusie z kolezankami i od razu lepiej po pogaduchach :)

askkle :) cięzko się kurowac:) jutro z Aska do laryngologa do kontroli ide, a w piatek do ginekologa...

mrrr rybka z pieca.. mniam mniam :) ja nie mam osttanio ochoty na nic, jakas deprecha....

Hello:)
My po wizycie.Chyba bedzie chłopak:)Doktorek jeszcze nie był pewny bo mój groszek fikał i nóg nie chciał rozstawić.Dobrze rośnie i sie rozwija:)

A ja się szykuję na wizytę (wizytację-jak mówi mój mąż :p) rodziców, przywożą nam wózek, już nie mogę się doczekać, niby furę sama wybierałam, ale to na stronie internetowej, a teraz pierwszy raz zobaczę go na żywo :).

Mała szaleje, mam już całe obolełe żebra, ale jeszcze troche...

A w przyszły wtorek jakiś obiadek na mieście mi się szykuje z dziewczynami z pracy, a potem może wielka porcja lodów czekoladowych, mniam :D

a moje dziecię chyba ciągle pupa na dół... kopnięcia i ruchy czuje co najwyżej na wysokości pepka. ciekawe kiedy sie obróci :)
Kopie czasem szaleńczo :D i wierci się jak nie wiem :D

Mimo z ja dopiero w 23 tyg, to ta ciaza rozni sie od pierwszej. Chociazby tym ze czuje Lile tylko ponizej pepka... dziwne to! a powyzej jak uciskam brzuch - nic! miękko :-D ale tak jak marciami pisze - jeszcze duzo czasu do zmiany pozycji :)

HEJ:-) ja juz po tescie obciazenia glukoza. nie bylo tak zle jak podczas pierwszej ciazy,albo smak mi sie zmienil. Tylko jak przyszlam o 8 do medici to bylo tyle ludzi,ze pierwsze wklucie mialam o 9, no a drugie o 11. jak dobrze ze juz "po" i moglam wypic kawke i w koncu cos zjesc :)

reklama
askkle dobrze, że już po :) Masz spokój i oby wyniki były dobre :)

Ja dziś mam wizyte kontrolną :) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Dziewczyny, w którymś wątku już o to pytałam, ale zapytam raz jeszcze. Czy tu w Zielonej usg 3D jest tylko w cenie 250 zł? Nie ma nigdzie taniej W sumie może powinnam teraz zrobić kolejne takie specjalistyczne usg, żeby sprawdzić czy młody dobrze rośnie itd. Choć moja gin powiedziała, że jeśli jej uda się wszystko pomierzyć to nie ma takiej potrzeby. Powiem szczerze, że kieruje mną ciekawość aby podejrzeć synka w 3D i zobaczyć jaką ma buźkę. ale trochę szkoda mi wydawać ponad 200 zł na taką przyjemność...

Do góry