reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

ja tez po wizycie juz....mały ok, wazy juz ok 1050g... wielkosciowo dalej o tydzien wiekszy..... ale lekarz mnie nastrachał hahha bo jajek nie uwidocznił i teraz pytanie... skoro on widział jajka w 16tc, i Rut na usg 3D tez widział jajka w 20 tyg to czy to aby napewno chłopak?? mam mega zagwozdkę..

reklama
Ja na tym usg pipki nie widziałam tak jak zAsią ... ale mały tak był ułozony ze wogole mało co było widac... kurde nawet foto z usg u ruta mam z jajkami i siusiakiem...ale cholera wie czy czasem to nie była pępowinka?? hehs.. nic to chyba 5 marca mma u starego gina wizyte i sie dowiem w razie czego...zmusze go do podpatrzenia by sie upewnic...

hej :-)

mysiak mysle ze skoro na 3d byly jajka to jednak synek hehe :-D skoro masz foto z jajkami to raczej one juz nie znikna hahaha :-D

wlasnei wyszla polozna :-) moj Olciu wazy juz 3600g ! mleczko mamusiowe sluzy :-) nie mamy juz kikuta, pieknie dzwiga Olo glowke lezac na brzuchu, polozna pochwalila mojego malego wlochacza :-)

dobija mnie pogoda za oknem :confused: niech sobie ten snieg lezy, ale niech tez wyjdzie slonkoooo ! brakuje mi slonca i ciepla :baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki!!!
Ostatnio spotkałam sie z koleżanka która rodzi w marcu i pytała mnie o położną prywatną przy porodzie.Jak myslicie czy warto?ja nie zastanawiałam sie nad tym tylko teraz koleżanka zrobiła mi wode w mózgu.Bo jeśli opieka fajna to jest sens brania prywatnie położną?

A jeszcze powiedzcie czy nie jest głupio,że ciąże prowadzi jedne ginekolog a chce isc na 3D prywatnie to wtedy inny gin wpisuje mi cos w karte ciąży?

anuluś ja nie wybierałam prywatnej poloznej :) tymbardziej ze prod zacząl sie 2 i pol tygodnia przed terminem :p a trafilismy na naprawde bardzo przemila polozna :) wiec nie wiem czy warto :) ogolnie bardzo mile Panie sa na porodowce :) na chyba ze ja trafilam na taka zmiane :p

Witajcie mamuśki!!!
Ostatnio spotkałam sie z koleżanka która rodzi w marcu i pytała mnie o położną prywatną przy porodzie.Jak myslicie czy warto?ja nie zastanawiałam sie nad tym tylko teraz koleżanka zrobiła mi wode w mózgu.Bo jeśli opieka fajna to jest sens brania prywatnie położną?

ja uwazam ze szkoda kasy ;-)
na porodowce naprawde mily personel jest, pan poloznik super jest ma porodowce ;-)

Anulus nie musisz dawac karty ciazy, wtedy nie wpisze ci nic ;-) oni raczej nie wpisuja nic tylko daja wydruki z usg z opisami, zdjecia, plyte z nagraniem :-)

reklama
Do góry