reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Dziewczyny ciesze sie,ze spotkanie udane :tak:
I bardzo zaluje,ze nie moglam byc,ale dzis bylam wprost zakopana pod papierami, wiec o godz.11 to probowalam sie odkopac z nich, robiac sobie tylko mala przerwe na kawke czy obiad.
Jak dobrze,ze maz dzis popoludniem w domu i odebral sebka z przedszkola :cool:
Glowa mi pęka, dni odliczam do 1 lutego, z czego jeszcze jeden dzien wolny (opieka na dziecko) biore sobie wolne wiec moze piatek...a moze poniedzialek... :-)

milego wieczorku

reklama
heja :)
Cortina, no Ty juz masz koncoweczke,wiec pewnie Ci ciezko... chociaz przy Twoim malenkim brzuchu jak na twoj stan, to i tak duzy plus. Juz niedlugo wizyta u dr S. wiec ciekawa jestem jaki termin ustalicie...

Czekam z niecierpliwością na godz.15... ma ktos magiczna rozdzke? Ja chce juz do domuuuu ;)

Askkle
250_250378851485621cc593d7.jpg

akurat mialam jedna na zbyciu :rofl2:

cisnienie i pogoda mnie dobija ! jakby sloneczko zechcialo wyjsc ... ale nie chce :-p
zajelam sie praniem ciuszkow malego, najwyzsza pora moze sie ożywię :-p

na brzuch i jego gabaryty nie moge narzekac, dobrze mi z nim :-p wczoraj przegielam ze sprzataniem i chodzeniem wiec teraz za kare musze pocierpiec :rofl2:

Cortina, dziekuje, boska rozdzka....tylko nadal nie ma jeszcze godz.15 !!! ;)
:-D:-D:-D
Odpoczywaj odpoczywaj...poki jeszcze mozesz :) hihhii...
Ja niedlugo dopiero zaczne odpoczywac a ty juz powoli zblizszas sie do finalu :)

Dzis mi sie snilo,ze juz urodzilam, corcia byla sliczna, porodu nie pamietam (chyba przespalam) - mogloby tak byc w rzeczywistosci hihi, do tego noworodek moj juz mowil co niektore wyrazy....wiec niezle pokręcony sen hiihhi :cool:

Askkle jeszcze ci chyba musze doslac poradnik z zakleciami :-p

hehe fajny porod, przespany :rofl2: takiego Ci kochana zycze !!! :tak:

No porod marzenie :)
Powiem wam,ze jak wiem co mnie czeka (czyli ze juz jestem po 1 porodzie) to chyba bardziej sie boje... :szok:

Cortina mnie dalej g lowa boli, ciśnienie nie nastraja:) Ale twoj brzusio teraz i moj teraz to tak porownywalnie, wiec tak po trosze ci zazdroszcze ze nie musisz tachac tyle co ja bede tachac na twoim etapie:)

własnie nam snieg i lod z dachu ściagaja bo nas zalało...

reklama
az mi sie nie chce wierzyc w to co moj suwak pokazuje :szok:
jakos mega szybko ciaza mi zleciala ... mam nadzije ze za szybko doktorek mnie brzucha nie pozbawi ;-)

Marza mi sie frytkiiiii ! mam taka mega zgage ze zaraz wykituje :eek:
ide spac bo sie umowilam na rano do fryziera :szok: nie wiem jak ja wstane !!!:sorry:

dobranoc !

Do góry