reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
nooo tak niby niebawem wiosna i tego trzeba sie trzymac :tak:

jak juz bede na zwolnieniu to mi nawet zima i sniezyce nie straszne, bo wtedy nie trzeba ciagle odkopywac auta gdzies sie spiesząc, albo po prostu nie wyściubię nosa z domu hihi :-D

Ja mimo zastosowanej wczoraj kuracji czosnkowej i leżenia cały dzień w łóżku dalej jestem przeziębiona :/. Z nosa leci, w gardle drapie. Więc ja dziś odpadam, nie będę dalej zarażać...

Mam nadzieję, że w styczniu uda się zorganizować jeszcze jedno spotkanie, bo strasznie mi szkoda że dziś mnie nie będzie

A ja poprosze spotkanie w lutym, chocby na poczatku, nawet moze byc 1.02 ;)
Bo 1.02 popoludniu ide do lekarza juz po zwolnienie :)

witam sie tak w ogole z rana :)

smutna, zdrowia kobieto, zdrowia!!!!! :)

Dziewczyny chce dać Wam znać, że mnie nie będzie bo własnie teście do nas przyjechali//I zostaną do jutra a oni przyjezdni//Żałuje bardzo bo już umyłam głowe i o 10.15 miałam autobus.Mąż w pracy wiec głupio mi zostawić ich samych//Przepraszam i zajrze potem.Napiszcie jak po spotkaniu.

oj troszke sie osob wykruszylo, ale mam nadzieje,ze spotkanko udane,a na nastepne na pewno bedzie nas wiecej :tak:

ja juz po kawce, a teraz wcinam serek wiejski ze szczypiorkiem i pracuje piiilnieeee :)))

hello !!!!!!!

ale zjadlam dobre sniadanie rurka z kremem i soczek :rofl2: w milym towarzystwie Mysiaka i Mysiochomisa i Gabrysia :-D

Askkle widze ze ty marchewkowa jak ja :rofl2: codziennie jem marchewke, najbardziej ta z biedronki mi smakuje :tak:

ide legnac na kanapie bo brzuch mam jak kamien :szok: przegielam dzis z chodzeniem, sorry synku :-p:eek:

reklama
Cortina, Mysiochomis dziękuję za miłe spotkanko :) jestem przyjemnie zmeczona, odprezyłam sie bardzo :) tego mi było trzeba... i te rureczki na sniadanie z sokiem.. pychota:)

Dziewczyny szkoda, ze nie mogłyście, mam nadzieje ze uda nam sie nastepne spotkanie zorganizowac w szerszym gronie :)
Mały Gabryś skradł moje serce :)

Cortina łyknij magnez i no-spe polez chwile i powinno być dobrze...

Do góry