reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

wypralam ciuszki malego takie to malutkie, wspomnienia wrocily jak powiesilam na suszarce, "niedwano" Mai szykowalam takie minaiaturki :eek::-D
jeszcez to wyprasowac ktos bedzie musial :cool2::eek::sorry2::confused:

Co do sklepow (wlasnie mi sie przypomnialo ze mialam kiedys napisac :-p) bo kiedy ktos pisal o dziecinnych w fokusie to ja lubie tylko Reserved i H&M, Smyk w Zg jest biedny bardzo ale ja sie wycwanilam i kupuje na Sklep dla dzieci, niemowląt i mam - tysiące artykułów - SMYK.com czesto sa ciuchy tansze niz w sklepie i wybor wiekszy ;-) tak samo C&A polecam zakupy przez internet ;-) no i w tesco sa czesto wyprzedaze ciuszkow z F&F uwielbiam ich pajace i bodziaki :-) teraz ponoc sa przecenione bo Lutowki moje pisaly ;-)

reklama
Ja dzis dostałam pake ciuszków kolejną :) i mam dla małego z ciuszków już wszystko :) następna paczuszka od kumpeli z francji z rozmiarem 68 też już jedzie:) wiec teoretycznie kupie łózeczko i pierdoły kosmetyczne i mam wszytsko. Pieluszki tetrowe po asce, posciel mam(uniwersalne kolorki) po Asce :)

Takze do tesco narazie nie bede zaglądac :) chybaze pozniej jak promocja pampków bedzie:)

CORTINA nie moge nic wyszukać na tej stronce SMYKA.Już wcześniej ją obczaiłam i z ciekawości chiałam popatrzeć ale jak wpisuje ubranka czy dziecko to nic mi nie pokazuje/
MYSIAK to superrr:)zawsze pare groszy w portfelu.A łóżeczko masz już upatrzone?
Dziewczyny wy pierzecie ubranka w Loveli czy Dzidziusiu?

Mysiak to milo ze kolezanka o ciebie dba :-) ja kupilam wszystko nowe, w rodzinie nie ma malych dzieci a jak sa to dziewczynki :-)
po Mai wydalam wszystko przyjaciolce ktora rodzi w marcu :-) o wyprawke martwic sie nie musi ;-)

Z łózeczkiem poki co kombinuje i szukam niestandardowych roziarów... bo mam mały pokoik i ciezko standardowe bedzie wstawic... no ale poki co znalazłam jedno, ale 90/40 ale jak dla mnie za małe.. wolałabym 100/50.. kiedys były takie w tesco..ale to było niestety kiedys.....

Ale poki co nieupatrzyłam, ale bede szukac dopiero blizej maja i jak jzu to uzywane, kupie wtedy tylko nowy materc....

Cortina jak dla mnie to niesamowita ulga finansowa... w sumie z nowych rzeczy kupiłam tylko komplet bodziaków :) a tak reszte w lumpku albo dostałam :)pewnie inaczej by było, gdybym na te leki nie musiała wydawac 400zł miesiecznie... to mnie dobija finansowo strasznie....miałam odkłądac po 300-400zł meisiecznie na wyprawke juz od pazdziernika, ale niestety wydaje na leki wiec wyprawke musiałam kombinowac...

Hej kobitki, mój mąż wrócił wczoraj z pracy z informacją, że w szpitalu można wypełnić sobie jakąś "liste życzeń" dotyczącą np. osobnego pokoju, osobnej położnej, porodu w wodzie itp., orientujecie sie może jak to cenowo się rozkłada (bo nie uwierzę, że za darmo)? Jak wydobrzeje to się tam przejade i dowiem szczegółów, ale może któraś z Was zna temat?

Smutna mozesz wynajac sobie sale jedna os. po porodzie po sn za 2 dni chyba 200 zl a po cc 3 dni 250 zl albo cos w tych granicach ;-)
sale do porodu rodzinnego jak nie chcesz rodzic w boksie i tu sa chyba ceny zaleze od wyposazenia sali ;-)

Hej. Ja dzis rano bylam w tesco i potwierdzam ze sa wyprzedaze, nawet skusilam sie na male skarpetusie i jakis sliniak. Ale szalu nie ma, pamietam lepsze wyprz albo po prostu juz wykupili. Ja tez lubie F&F, dobry materia ma.
Ja dopiero jak bede na zw.lek. to popatrze na ciuszki jakie mam po sebku, juz sama nie pamietam, ale mysle ze jak takie malutkie to chyba wiekszosc neutralnych.
Czekam tez na wiesci od siostry meza bo ona tez w ciazy jaka plec bedzie miec. wiec jak chlopak to jej wydam ciuszki chlopiece.
Ja mam teraz wizyte 1.02 i chce potwierdzic raz jeszcze plec zeby juz niebylo watpliwosci ze czekamy na Lilke :-D
Milego wieczorku. Jak dobrze ze jutro piatek, 8h pracy i weekend :cool::cool:

reklama
Askkle u nas tesco male wiec pewnie dzial ubozszy niz we wroclawiu czy poznaniu :-(
jak beda jakies przeceny musimy sobie dawac znac :-)

Pepco ludzie chwala ale ja akuart nie przepadam, w Auchan jeszcze lubie ich ciuszki tej firmy hiszpanskiej In Extenso chociaz kiedys kumpelka mi z hiszpanii dla Mai przywiozla bluzki i byly sto razy fajniejsze gatunkowo niz te u nas kupione ;-) no i dosc drogie maja te ciuchy jak na market ;-)

Do góry