reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Cortina ja mam starego Golfa i inglesina super wchodzi... :)

Ja po wizycie...

Szyjka długa zamknieta, wyniki w dolnej granicy normy, mocz ok, stanów zapalnych zadnych nie ma, piersi bez guzków i innego badziewia, L4 wypisane, waga bez zmian, USG nie było... bo bedzie w czwartek u specjalisty...

reklama
Na lody się piszę, codziennie do wczesnych godzin popołudniowych :).
Ja po wizycie właśnie jestem, wszystko OK, pod koniec miesiąca mam zrobić test obciążenia glukozą, słyszałam, że niektóre kobitki w trakcie źle się czują, a nawet wymiotują, chyba, że to jakiś mit.

A jeśli mowa o wózkach to ja będę miała taki: Royal - Wózki - Producent wózków dziecięcych Adamex

Hej :)
Witam sie :)
Jestem mama na 2013 więc się przyłączam. Niby do czerwca jeszcze troche, ale pewnie czas szybko zleci :tak:

Jak sie okazalo, z Cortiną znamy się osobiście, ale chętnie poznam się z wszystkimi :-) Z Mysiak tez sie znamy z poprzedniego forum ;-)

Jestem tez mamą 2009, mam synka Sebastianka, a teraz oczekujemy córci ;-)
Będę się udzielać w miarę moich możliwości. Podczytałam Was pare stron do tyłu, bo całości nie dałam rady :no:

hello z wieczora :laugh2:

czesc Asiu ;-)
jaka ta zg mala :rofl2:
Sebciu wie juz o siostrze ? jak reakacja ?

a reszta mamusiek 2013 znowu zaginela w akcji :-p

moj synek tak sie dzis ulozyl ze lewej nogi nie czuje, gdzie na plecach w okolicy nerki mnie cos boli, masakra normalnie :eek: co to dziecko tam wyprawia :sorry:

HEJ porannie :)
Ja juz w pracy :) po sniadanku, i postanowilam najpierw do Was zajrzec :-)

Cortina, kiedy będą Cię ciąć? Jakoś w lutym, ale masz juz dokladny termin?

Płeć poznaliśmy w Sylwestra i wtedy dopiero powiedzieliśmy synkowi, ze bedzie mial rodzenstwo. Ucieszyl sie , zwłaszcza, ze to bedzie siostra :)
Teraz sie cieszy,ale ciekawe co bedzie jak sie juz urodzi...

helo !

a ja jeszcze bez sniadania :szok: moje dziecko po akcji nocnej nie zasluguje na sniadanie :-p tak mi maly osiolek dal czadu o 4 ze myslalam ze blizna po cc sam sie urodzi :baffled: uczucie takie jakby ktos mnie szpilkami od srodka dzgal :szok:

Askkle nie wiem kiedy CC, 21.01 ide na wizyte wiec pewnie cos doktor powie ;-) mi tam sie nie spieszy moze byc w okolicach terminu tj. 12.02 :tak:
u Mai tez radosc z okazji posiadania brata, ciekawe jak bedzie gdy maly bedzie w domu a nie w brzuchu :rofl2:

Mysiochomis a uzywacie jakis specyfikow zeby mu ulzyc ?
Maja zabakowala strasznie ! jak Olek tak bedzie zabkowal to ja sie wyprowadzam z domu :-p

Mysiak dzis masz chyba 3d nie ? powodzenia oby maluch nogi zechcial rozlozyc ;-)

Anulus ?

Smutna ?

- meldowac sie dziewczeta :-)

askkle :D swoją drogą prześliczne imię wybraliście :D mówię tak, bo tak miała mieć na imię dziewczynka... Jednak wyszedł Gabrych :p
To super że Sebastianek się cieszy :D no ale fakt u takiego malucha szybko zdania się zmieniają :/

Ja juz po wizytacji :)

Dzidek zdrowy, wszystko ma na miejscu, prawidłowo wykształcone, nie dał sobie zrobic fotki twarzy, obracał sie, zakrywał rączkami, wogóle w niczym nie wspołpracował.. ułozony jest w tak dziwaczny sposob ze lekarz sie nabiadolił ahhaha ale w koncu na moment sie poobracał i mam zdjęcie krocza i sterczącego siusiaka z wielkimi jajcami...

Wiek ciązy 20t3d, wielkosc malucha jak na 21tc, waga ok 442g :)

Asskle witaj.. termin masz na czerwiec?? i gratuluje dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry