reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Ja to z tych naiwnych,że nikt przeciez mi krzywdy nie zrobi.
Mąż cały czas mi gada,ze kiedys sie przekonam..obym nie musiała.
CORTINA a ty wózek kupowałaś nowy?jaki model?
Kupiłam nowy bo ten po córce sprzedalam, mały będzie jeździł Bebe Comfort elea w sumie cały zestaw za mala kasę bp w Ekspercie dziecięcym wyprzedawali ta firmę ;-)

Też myślę ze jesteśmy podczytywane, no i mamy 2011 zniknęły też zapewne nie bez powodu ;-) mogły by tylko zdradzić na kogo trzeba tu uważać ;-)

reklama
Nio to jak poczekacie to bede szcześliwa:) przybęde z córcią :) napewno sie ucieszy na jakiś deserek :)

:D to będzie miał się kto bawić z mym Babolem :p

Cortina fajny wózek :D ale jak dla mnie odpada już przez małe obrotowe kółeczka :p ja to potrzebuje wózek terenowy... przy następnym dziecku będę kupowała coś co da radę jeździć po wszystkim i wszędzie :p
Jak na razie to tylko błagam świat o to żeby teraźniejszy wózek wytrzymał do marca :p (zdobyczny był lekko uszkodzony a ja go dobiłam totalnie :p ) na marzec przesiadam młodego w spacerówkę :p

Jestem głodna, spuchnięta i nie mogę się napić coś dzisiaj... no nieeeeeeeeee

Ja mam wychodnikowane osiedle wiec kolka nie były priorytetem, poprzdnim razem miałam terenówkę i newer ewer ;-) wpakować go do samochodu to był wyczyn !

Jaka spacerowke masz na ten marzec ? :-) chwal się :-D

JA wam powiem ze mam (miałam-bo dzis zniknął mi wozek z korytaza i mam nadzieje ze sie znajdzie) inglesine Magnum...zajefajny wozek... nie dosc ze nadaje sie do lasu, to jest w miare lekki i pięknie wchodzi do bagażnika:)
Miałam kiedys X-landera XA i to była totalna pomyłka...nigdy wiecej...

normalnie ktoś się nie bał i pod..ał...ale u nas jest monitoring w bloku wiec jak sie nie znajdzie w 2 dni to wtedy zgłosze kradziez..
(wywiesiłam kartke z informacją, ze czekam 2 dni i składam nagranie na policje)
U mnie wozio stał na korytarzu na parterze, ale to taki głęboki korytarz, zakręcany wiec z wejscia go nie widac... pewnie komus przeszkadzał... ale w d..ie to mam.. musi wrocic, albo ktoś , kto go wywiózł bedzie mi kupował nowy i tyle.

reklama
hej !

Mysiak oby sie znalazl ! z tym wchodzeniem do bagaznika zalezy kto czym jezdzi, ja nie wpakuje do naszego samochodu wozka klasycznego z 4 duzymi kolami, a za kazdym razem sciagac kola i rozkladac woz na czesci pierwsze to ja dziekuje ;-)

Mysiochomis ja przerobilam Implast driver 4xl, Bebe confort Viva i Graco Viva ogolnie lubie zmieniac wozki :-p
tez zalezy kto czego wymaga od wozu, za pierwszym razem chcialam terenowke a teraz chce sobie zycie ulatwic ;-) jak sie nie sprawdzi to sprzedam i kupiec cos innego, moze wkoncu trafie ideal :cool2:

ale pogoda :szok:
zaraz zasne !

ide pooodkurzac moze ozyje ;-)

Do góry