reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Skorupka...zmiana władzy rodzicielskiej, sprawa o zmiane alimentacji z ojca na matke i tyle... Syn R u nas już na stałe mieszka... od pon idzie tu do szkoły... oj dużo się zmieniło...

reklama
helo !

mysiak ale numer :szok: a mlody jak nastawiony do takiej zmiany ?

zapowiada sie piekna pogoda :-)
Cortinka w szkole, Cortin spi a ja sie delektuje sniadaniem :-)

kiedy takie ciepelko na stale bedzie ? marze o zrzuceniu kurtki ;-)

Cortina długo by opowiadac...ale nie tu.. :) poki co młody pogodzony, nie miał innego wyjścia.... czeka nas teraz tyle kosztów ze płakać nam się chce... ale trzeba dac rade:)

hej !

wczoraj mialam sie odemldowac ale o 22 prasowac skonczylam i padlam ;-)
co tu tak cicho ?
pewnie spacerkujecie :-)
my dzis wiekszosc dnia na dworze spedzilismy, swietna pogoda, dzieci do domu nie chca wracac :-)

czy wie ktoras z was moze gdzie w zg mozna kupic piasek do piaskownicy ???
w marko mieli zima ale kto wtedy o piaskownicy myslal :-p

Cortina o tak.. pogoda cudowna... a ja poki co w większości siedze w domu i ogarniam Wojtka rzeczy, robie czystke u Aski, dziś reklamowka zabaqwek idzie do kosza zanim wroci do domq z przedszkola. przekładam, układam, kupuje, wyrzucam... masakra naprawdę...

Teraz czekam az dupiniu mój malutki się obudzi i ide z nim na spacer i po Aske... przewietrzymy się :)

a w niedziele jak córunia moja będzie zdrowa to sama osobiście zabieram ją do kina... dupiniu odcyckowany, może zostacz tatusie i starszym bratem :)

ale dzis cudownie :tak:

Cortin wstanie i lecimy kaczki nakarmic :-)

Mysiak a twoj chlopaczek sam sie odstawil czy ty mu pomoglas ?

ja jeszcze karmie wieczorem i w nocy, czasem na pierwsze sniadanie na spiocha tez zje mleko ;-)

Cortina... dawałam piers rano na dzień dobry i w międzyczasie na popitke(zamiast sokow, wody) zaczał mnie gryzc rano w dzień odwracał głowe... ewidentnie nie chciał piersi... ale jak chowałam to krzyczał AM... wiec znow wyciągałam a ten znow krzyk, odwracanie głowy ...az wkoncu ugryzł mnie do krwi...

My dziś dużo łaziliśmy:) młody czuł wiatr we włosach... wczoraj i dziś już bez czapeczki jeździł :)

hello
co tam u was ?
u nas maraton chorobsk.... najpierw S. potem L., znow S., ja i znow L....ale na szczescie juz z tego wychodzimy uffff.... pewnie sie zarazalismy pokolei ;)

My niedawno eksmitowalismy małą do swojego lozeczka do swojego pokoiku i w koncu mam miejsce w lozku, alleluja :-)

reklama
cortina a w których byłaś żłobkach?
hej :) zagladnelam z ciekawosci a tu prosze znowu sie dziewczyny odzywaja :)
ja to bym wolała uniknąć żłobka...ciągle słyszę o dzieciach które strasznie chorują przez żłobki..wolałabym nianię, ale gdzie znajdę taką, która zajmie się dzieckiem dobrze i w dodatku nie weźmie za to całej mojej pensji :(

moi znajomi maja ponoc jakies 2 sprawdzone i ponoc bardzo fajne nianie jakby co ;)

Do góry