reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

dzięki za podpowiedź ale to inny fotelik i ta nie pasuje.

Co do spotkania to pewnie że warto się umówić choć ja na lokalnym wątku daaaawno się nie udzielałam
Za tydzień piknik w przytoku to pewnie połowa z nas tam będzie.
U mnie dziś dzieci po szczepieniach to smacznie śpią a ja mam moment dla siebie

reklama
Cześć kochane!Żyję i dzielnie się mamy z Olunią :).Ma już moja córcia 10 miesięcy 27 lipca będzie roczek.
Szukamy żłobka...mam na oku Falubazik i Bose stópki..
macie jakieś opinie??Wracam do pracy od połowy września pewnie...
CORTINA a gdzie synciu dostał się do żłobka??Nas nie ratuje państwowy bo mąż pracuje do 18 więc dziecko odbierałby po 18...

Hej !

Anulus Cortin bedzie chodzil na Braniborska, mi akurat lokalizacja bardzo odpowiada no i on do 18 czynny :-) Cortin bedzie chodzil roznie, tzn pod moj plan ;-) nie bedzie musial tam kwitnac od 8 jak ja bede miala np na 11 ;-)

hej !
jak zyjecie w upaly ?
moj cortin dziecko niezniszczalne, jemu nawet +30 st nie przeszkadza zeby caly dzien biegac ;-)

uciekam na obiad, pozdrowienia !

reklama
SKorupka miłas zaproszenie do grupy prywatnej :) tam ustalałyśmy szczegóły.... spotkanie odbyło się w srode, ale mysle ze jeszcze nie raz się spotkamy :) było super :)

Do góry