reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

zawalka - sinlac dla mnie smakuje jak chrupki kukurydziane :) a pływającą Domi będziesz miała okazję co tydzień widzieć :) bardzo mnie cieszy że ktoś wreszcie ma godzinę koło naszej :) postaram się przychodzić wcześniej żeby sobie pogadać :)

siwa - no jest jeden minus, jak masz fotelik ułożony do spania i dziecko Ci się obudzi to spoko możesz do pozycji siedzącej ustawić, ale odwrotnie jest problem bo się luz robi. czyli jak mi baaardzo często w drodze dziecko zasypia to nie mogę jej do pozycji leżącej ustawić bo gdzieś tam pasy się poluzowują :/ trzeba je po prostu dociągnąć, czego ja nie potrafię (nie próbowałam). mam jakieś swoje sposoby na to ale jest to mankament jakby niepatrzeć.

kurczę 3 posty w ciągu dnia? chyba zwariowałam ;))

reklama
hey babki!
a o moim 9-miesięczniaku ciotki zapomniały buuuuu

ale buziaki cmok cmok wyysłamy :)
my zabiegani-mamy swoje pierwsze buciki i w ogóle nie wiem w co ręce włożyć! bo oprócz biegajacych dzieci to zęby daja popalic i z tym to różowo juz nie jest ;) mało spania katar zębowy i cudna na wianku -powtórka z rozrywki czyli hehehe

z fotelików mamy maxi cosi :) sparwdzaja sie super-dla synka i dla córki

a z ikea mam cały pokój dla córy zrobiony -fajne mebelki mają :) wytrzymałe :) komoda fajna, stolik kwadratowy i z mamuta krzesełka i taborecik fajne kolorki żywe i dziecku wygodnie :) polecam bo super sie sprawdza dla dzieci :) choc powiem szczerze że drugi raz stolika tego bym nie kupiła -wziełabym z mamuta bo gatunkowo wytrzymalszy na nozyczki itp ;)

vii balkonu nie trzeba remontować, w jedną chwilę wypięknieje ;) a na kawkę to ja jutro. bo dziś już sobie zaplanowałam dzień :) teraz będzie się łatwiej spotkać bo dominika wskoczyła na 1 drzemkę i śpi podobnie jak hania (zazwyczaj;) 12-14.

szczęśliwa zdecydowanie powinnaś częściej do nas zaglądać. wymądrzam się a sama też w ostatnim czasie się nie udzielałam ;)) buziak dla Was :* szczególnie dla syncia :*

dla Beatki :*
i dla Majonika :**

dla pozostałych też :*
w końcu słoneczko wyszło!!! od razu inna energia :)
miłego dnia!

hej ho,

Majciutek dziekuje za calusy i przesyla dla Beatki i drugiego lipcowego szkraba :)

sallis - to slonce to oszust wielki!!! zimno jak nie wiem, do pracy rano wychodzilismy to bylo 2 powyzej zera. oby za dnia nagrzalo

zawalka - oby nic powaznego, tylko kolejna biala perelka

vii - a na ktora jutro ta kawa? ;)

nas tez chyba zeby mecza :/ spadnie w nocy do niczego, wybudza sie co 30-40 min. myslalam nawet ze moze glodna, ze juz sie nie najada wieczorem no to dalam jeszcze po piersi porcje kaszki ale nic to nie zmienia. wczoraj przyszla paczka z parasolka i fotelikiem :) (my tez maxi cosi mamy - axiss) no i do konca tyg zostajemy same bo M do wroclawia wybywa

Hej ho,

Lipcowej Parce - CMOKI! :-* :-* :-*

Sallis - mi się marzą kwiatki na balkonie, ale właśnie tak jak Vii - remont - malowanko i inna boazeria by się przydały najpierw, a poza tym balkon ostatnio stał się graciarnią, ledwo suszarkę tam mieszczę (wrrrrr!!!)...

Jak ja bym się chciała spotkać z Wami!!! Narazie uziemienie, sytuacja pieluchowa nie pozwala na wyjścia z domu :( pupsko L. jest ogniście odparzone :( smaruję kremem, obsypują mąką... Gdyby było cieplej w chacie i na zewnątrz puściłabym L. na żywioł bez pieluchy, ale...
Przeklinam też podawanie tego leku na naczyniaka, bo dzięki temu dziś dzień zaczęłyśmy o 5:30... Na szczęście córa padła po 8 i jeszcze śpi (pewnie zaraz ją usłyszę ;) )...
Tyle marudzenia :)

Pa Słoneczka!

Dla lipcowych szkrabów buziaki:) :*:*
szcześliwa- trzeba dopisać synka na listę urodzinkową, i przy okazji mojego usunąć z rubryczki grudzień, bo przecież on się jeszcze na listopad załapał:)

Dzięki za rady w sprawie fotelika, jakby ktoś jeszcze miał coś do powiedzenia na ten temat to chętnie poczytam:)

dzień dobry:)
Zapomniałam o tym moim Groszku dzięki Vii:D przypomniałaś mi:D
Całusy dla pozostałych miesięczniaków:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* 12 na każdy miesiąc;p

Izuniek współczuje odparzenia, to się młoda załatwiła, fakt za zimno jest trochu na wolność tyłkową. Może za chwilę zrobi się cieplej?

Ja chcę na kawę ja!:D:D

Słoncznego mamuśki:)

reklama
dzień dobry słoneczny mamusiom!!
buziaki dla wszystkich miesięczniaków :*:*:*
ja niestety teraz rzadko do Was zaglądam, zaczynamy remonty i to pochłania moją energię :/
z nowości niunia bije brawo, a ze staroci to bardzo mocno ją kocham!! =)

pozdrowienia dla wszystkich =)

Do góry