reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

zawalka - sinlac dla mnie smakuje jak chrupki kukurydziane :) a pływającą Domi będziesz miała okazję co tydzień widzieć :) bardzo mnie cieszy że ktoś wreszcie ma godzinę koło naszej :) postaram się przychodzić wcześniej żeby sobie pogadać :)

siwa - no jest jeden minus, jak masz fotelik ułożony do spania i dziecko Ci się obudzi to spoko możesz do pozycji siedzącej ustawić, ale odwrotnie jest problem bo się luz robi. czyli jak mi baaardzo często w drodze dziecko zasypia to nie mogę jej do pozycji leżącej ustawić bo gdzieś tam pasy się poluzowują :/ trzeba je po prostu dociągnąć, czego ja nie potrafię (nie próbowałam). mam jakieś swoje sposoby na to ale jest to mankament jakby niepatrzeć.

kurczę 3 posty w ciągu dnia? chyba zwariowałam ;))

reklama
hey babki!
a o moim 9-miesięczniaku ciotki zapomniały buuuuu

ale buziaki cmok cmok wyysłamy :)
my zabiegani-mamy swoje pierwsze buciki i w ogóle nie wiem w co ręce włożyć! bo oprócz biegajacych dzieci to zęby daja popalic i z tym to różowo juz nie jest ;) mało spania katar zębowy i cudna na wianku -powtórka z rozrywki czyli hehehe

z fotelików mamy maxi cosi :) sparwdzaja sie super-dla synka i dla córki

a z ikea mam cały pokój dla córy zrobiony -fajne mebelki mają :) wytrzymałe :) komoda fajna, stolik kwadratowy i z mamuta krzesełka i taborecik fajne kolorki żywe i dziecku wygodnie :) polecam bo super sie sprawdza dla dzieci :) choc powiem szczerze że drugi raz stolika tego bym nie kupiła -wziełabym z mamuta bo gatunkowo wytrzymalszy na nozyczki itp ;)

vii balkonu nie trzeba remontować, w jedną chwilę wypięknieje ;) a na kawkę to ja jutro. bo dziś już sobie zaplanowałam dzień :) teraz będzie się łatwiej spotkać bo dominika wskoczyła na 1 drzemkę i śpi podobnie jak hania (zazwyczaj;) 12-14.

szczęśliwa zdecydowanie powinnaś częściej do nas zaglądać. wymądrzam się a sama też w ostatnim czasie się nie udzielałam ;)) buziak dla Was :* szczególnie dla syncia :*

dla Beatki :*
i dla Majonika :**

dla pozostałych też :*
w końcu słoneczko wyszło!!! od razu inna energia :)
miłego dnia!

hej ho,

Majciutek dziekuje za calusy i przesyla dla Beatki i drugiego lipcowego szkraba :)

sallis - to slonce to oszust wielki!!! zimno jak nie wiem, do pracy rano wychodzilismy to bylo 2 powyzej zera. oby za dnia nagrzalo

zawalka - oby nic powaznego, tylko kolejna biala perelka

vii - a na ktora jutro ta kawa? ;)

nas tez chyba zeby mecza :/ spadnie w nocy do niczego, wybudza sie co 30-40 min. myslalam nawet ze moze glodna, ze juz sie nie najada wieczorem no to dalam jeszcze po piersi porcje kaszki ale nic to nie zmienia. wczoraj przyszla paczka z parasolka i fotelikiem :) (my tez maxi cosi mamy - axiss) no i do konca tyg zostajemy same bo M do wroclawia wybywa

Hej ho,

Lipcowej Parce - CMOKI! :-* :-* :-*

Sallis - mi się marzą kwiatki na balkonie, ale właśnie tak jak Vii - remont - malowanko i inna boazeria by się przydały najpierw, a poza tym balkon ostatnio stał się graciarnią, ledwo suszarkę tam mieszczę (wrrrrr!!!)...

Jak ja bym się chciała spotkać z Wami!!! Narazie uziemienie, sytuacja pieluchowa nie pozwala na wyjścia z domu :( pupsko L. jest ogniście odparzone :( smaruję kremem, obsypują mąką... Gdyby było cieplej w chacie i na zewnątrz puściłabym L. na żywioł bez pieluchy, ale...
Przeklinam też podawanie tego leku na naczyniaka, bo dzięki temu dziś dzień zaczęłyśmy o 5:30... Na szczęście córa padła po 8 i jeszcze śpi (pewnie zaraz ją usłyszę ;) )...
Tyle marudzenia :)

Pa Słoneczka!

Dla lipcowych szkrabów buziaki:) :*:*
szcześliwa- trzeba dopisać synka na listę urodzinkową, i przy okazji mojego usunąć z rubryczki grudzień, bo przecież on się jeszcze na listopad załapał:)

Dzięki za rady w sprawie fotelika, jakby ktoś jeszcze miał coś do powiedzenia na ten temat to chętnie poczytam:)

dzień dobry:)
Zapomniałam o tym moim Groszku dzięki Vii:D przypomniałaś mi:D
Całusy dla pozostałych miesięczniaków:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* 12 na każdy miesiąc;p

Izuniek współczuje odparzenia, to się młoda załatwiła, fakt za zimno jest trochu na wolność tyłkową. Może za chwilę zrobi się cieplej?

Ja chcę na kawę ja!:D:D

Słoncznego mamuśki:)

reklama
dzień dobry słoneczny mamusiom!!
buziaki dla wszystkich miesięczniaków :*:*:*
ja niestety teraz rzadko do Was zaglądam, zaczynamy remonty i to pochłania moją energię :/
z nowości niunia bije brawo, a ze staroci to bardzo mocno ją kocham!! =)

pozdrowienia dla wszystkich =)

Do góry