reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Juhu,
U nas masakra :/ Poprzednia noc posrana (dosłownie) i porzygana przeze mnie i przez to cały wczorajszy dzień wyjęty z życia - tyle miałam do zrobienia a leżałam cały dzień w łóżku, nie miałam siły na nic, mdliło, kręciło w głowie, gorączka itd... Po południu dopadło też L. Całe szczęście, że dziś już ok. Mam szynkę i pasztet (nie próbowane z oczywistych powodów) sernik do zrobienia, roladę schabową, udka i żeberka. W chwili wieczornego ciut-polepszenia zrobiłam wczoraj sałatkę słonecznikową (ryż, pierś kurczaka, słonecznik prażony, rodzynki, ananas, kukurydza, majonez, sól, pieprz). Na raty ją robiłam bo nie mogłam tego wąchać :/

vii - mogłaś wpaść do mnie wczoraj z pomocą :/

Minesota - i ja się zdziwiłam na inną czołówkę. Wnioskuję zatem o dopisanie + 2010 (szt. 1) ;P

karolq - zdrówka dla Zuzi!

Wszystkim mamom i ich rodzinom składam wesołe życzenia wesołego Alleluja :)

reklama
Dzien dobry!

zawalka ja tez lubie salatke jarzynowa:)
vii jestes mistrzem:) taka obrotna!!
Katoryba biedna Ty!!:*
Karolka jak Zuzia dzisiaj??
Oleczka, Anita szkoda, ze nie udalo nam sie spotkac w Jeleniej:(

Wesolych Swiat wszystkim!!!

Hejo:) My w te święta wyjątkowo wyrobieni:) Nawet miałam czas na prasowanie dzisiaj:)

Zawalka ja też zrobiłam jarzynową sałatkę;)

Szczęśliwa co to za szyna? Przewertwałam kilka stron w stecz, ale nie znalazałam przepisu:/ możesz jeszcze raz napisać, najlepiej w nasz kuchenny kącik wrzuć:) Chyba, ze już jest, a ja ślepa:p

Katoryba trzymaj się dzielnie:*

Witajcie:)

I jak Wasze brzucholki? Dały radę?

U nas gorączka od wczoraj 38 z kawałkiem. Podajemy mu Ibum bananowe i przechodzi tylko na chwilę. Co jakiś czas łąpie się za uszy. Je normalnie i jest bardzo wesoły. Jak do jutra mu nie przejdzie to idziemy do lekarza.

Hejo:)

Dzięki Vii:) Ja to zawsze piekłam szynę, ale ta smacznie się zapowiada:)

Zawalka współczuję...Oby Jachu szybko wydobrzał:) I oby to nic wielkiego nie było!

U nas os czwartku Filo nie śpi sam...cały czas na rękach wisi, jak zasypia to tylko w towarzystwie,nie je, nie pije, ogólnie tragedia:/ Wczoraj na kciuku wyszła mu jakaś krosta, myśleliśmy, że to kurzajka. A dzisiaj cały wysypany, ze szpitala nas wywalili, na pogotowiu pediatra (!) najpierw stwierdziła, że to ospa, potem, że do dermatologa mam iść...ręce opadają:/ dla mnie to ospa, zasięgnęłam porady u naszej formowej specjalistki (jeszcze raz dzięki:*) i też stanęło na ospie. Jutro pojedziemy do naszej lekarki i zobaczymy co ona tam widzi.

Juhu,
Święta, święta i po świętach... Brzuch dał radę, nawet nie przeginałam bo nie było kiedy z Bolem. Wczoraj na noc zjadłam 2 kawałki sernika i mnie mdliło na maksa. Ale dałam radę :) Oczywiście pozostawało pełno żarełka więc plan kolonijny na następny (i pewnie jeszcze następny) tydzień jakby sam się zrobił ;P
Sernik z przepisu marttini przepyszny wyszedł :) Polecam :)

emri, zawalka - kurde, współczuję :( ładnie Święta mieliście :/ Oby u Jacha skończyło się na zębie a u Fila na uczuleniu na Świąteczną rzeżuchę.

Bolowi wychodzą górne 4ki. Czy to nie dziwne, że na dole ma tylko jednego i to krzywego a na górze pchają się już 4ki? hmmmmm

reklama
hej laseczki!
przepraszam, ze TYLEEEEEEE mnie/nas nie było - jeszcze wszystkiego dobrego na końcówkę świąt...
byliśmy od środy we Wrocławiu.

zdrówka przede wszystkim - i nas podróż i pobyt "tam" trochę zdrowia kosztował, mam nadzieję, że będzie OK:)
mimo gościny - piekłam i szykowałam - potwierdzam - szynka gotowana pyszna i szybkościowa:) a resztę muszę nadrobić...

Do góry