reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Minesota w cycki:>?
Gratulacje dla Eli:*

Vii mamuśki latają z dziećmi lub bez i porządki robią:D

Zdrówka wszystkim na te dni następne i radości:)

a zmiana topicu nooo nareszcie:D ale konsterna była co za temat :D

reklama
Zgadnij z kto? Zgadnij skąd?
Życzę Ci wesołych świąt!
Nie myśl sobie, że to bajka,
Życzę Ci smacznego jajka
Niech tradycja wodę leje,
Bo zajączek znów szaleje!

MIŁEGO ŚWIĘTOWANIA

minesota - ta zmiana nazwy to powinna byc na prima aprilis :p bo ja tak jak i reszta nie wiedzialam gdzie jestem :p. brawo dla Eliski, no to teraz bedzie biegac szukac zajaca ;)

vii - no widocznie dobrze zorganizowana jestes :) ja wczoraj czesc porzadkow, dzis po pracy zakupy i dokonczenie porzadkow, a jutro podobnie jak ty ciasta, salatki i farsz :) tylko jeszcze nie wymyslilam jakies salatki ;)

no to dziewczynki wesolych! spokojnych nie zycze bo to sie chyba nie da...zreszta byloby nudno ;) eh a pamietam jak rok temu z duzym juz brzucholkiem szlam ze swieconka :)

Witajcie:)

Marzena - ja też sobie wspominam poprzednie święta z brzuszkiem, ale było śmiesznie:)

Minesota - gratulacje dla Elizki i zdrówka dla Ciebie:)

A ja już zrobiłam dzisiaj sałatkę jarzynową tradycyjną - może nie jestem modna, ale dwa razy w roku lubię zjeść taką sałatką z dzieciństwa - zawsze była na święta to jak może teraz jej zabraknąć:). Pasztet właśnie wstawiłam do piekarnika i muszę zabrać się za mycie sterty garów. P. z Jachem śmiga na spacerze, a mi tak jakoś smutno. W tym roku moja babcia do nas nie przyjedzie na wielkanocne śniadanie, bo niestety nie będzie już w stanie wejść na czwarte piętro i moja mama z nią zostanie. Także święta tylko z teściami w tym roku:(. A ja lubię jak jest nas dużo przy stole.
Jutro ma padać śnieg i wiać ostro. Uważajcie, żeby Wam z koszyczków nic nie wywiało:)

Miłych chwil w gronie rodzinnym i dobrej strawności:)

Witajcie kobitki!

Już się melduję. Poczytałam co tam u was było ale pamięc słaba.
zawalka-ja taką sałatkę tylko na świętach jadam-tak wychodzi :)
beti-jak nnita wspomniała, razem spędzilismy parę dni w górskich klimatach. Pobyt do udanych- brak czasu na włączenie neta :)
Ktoś wspomniał o szkoleniach-coś więcej powiecie?
nnita-tak dobrze było u was i ciężko mi się przeżucic :tak:
hmmm. to Wesołych Świąt laseczki :*

beti, vii- ciesze się że szynka smakuje :) jest pyszna - uwielbiam ją!

ja mam wsio gotowe choć kilka tematów zostało do ogarnięcia

wesołych i spokojnych świąt!

reklama
Do góry