reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

co tak pusto i cicho? :>

U nas ogólnie bez zmian, choć Lena jest coraz większą agentką. Wczoraj byliśmy na Kraszance popatrzeć i skończyło się na gofrze i pączkach (tak dla ogrzania się przy wietrze), a w domu L. dorwała puste opakowanie po herbacie i udawała, że z niego coś wyciąga i je (no tak, mama wyciągała pączusiki z torebki!). Poza tym zaczyna przyspieszać chód, tylko nogi się czasami w tym minibiegu plączą hahaha
Duży pokój w jajka ustrojony (bezpiecznie na firanie zawieszone :p) kurczak na telewizorze siedzi, więc czuć że blisko do świąt, ale gdzie je spędzimy nie wiem jeszcze...
Lena obrażona na całego na słoikowe jedzenie i koniec! Wczoraj jadła kaszę z gulaszem, nawet naleśnika odważyłam jej się dać ostatnio, musze po jakieś warzywka tylko skoczyć, bo na dziś pulpeciki ma i makaron będzie. Zaczynam więcej czasu spędzać w kuchni... A spacery ewentualnie popołudniami...

Miłego dnia!

reklama
Ja wpadłam się poskarzyc na moje dziecko
Dziś spała tylko 15 minut w ciągu dnia mało wypiła tylko tyle co z cycka zjadła tez tylko troszkę ze sloiczka a teraz juz spi bo padła po kąpieli przy cycu.
Nie wiem co się z nią dzieje płacze i mnie tym bardzo męczy uspokaja sie tylko na rękach. Na spacerze nawet w wózku nie usiediała długo i ryk i do domu na rękach wracała jutro chcę sprubować z chusta może to pomoze

Trzymajcie sie ciepło
Zdjęcie0227.jpg a to mój siedzacy SKARBEK

Ostatnia edycja:
No pusto jak nie wiem co:)
Chwalę się więc tylko że moja bardzo dłuuuuuga sesja zimowa dziś dobiegła końca, seminarium zaliczone na 4:)

W końcu w domu, wyruszyliśmy na 2 dni a prawie 2 godziny nas rozpakowywałam:/

Marzenka miło było poznać chociażby przelotem:)
Anias chyba mi dzisiaj mignęłaś, przechodziłaś może obok Uzetu, kojarzę że masz bardzo podobny wózek do naszego i taki mi dzisiaj mignął ale z daleka więc nie mam pewności:)

Pozdrowionka i miłej nocki wszystkim:)

Ostatnia edycja:
siwa no brawo za zaliczenie:)

u nas szyna z przepisu zrobiona, calkiem dobra tylko mega czosnkowa:) bo duuuzo go dalam;) i w dodatku znow jestem chora, tym razem maz mnie zarazil:( Dawidek zabkuje tzn zakancza proces wyrzynania dwoch czworek u gory:) tazke mama dumna

cosa oj biedna ty, mala dala popalic. ciekawe czemu cos jej nie pasowalo?

oleczka, nnita co z wami babsztyle?!

Witajcie 8)

Jakie pustki, wszyscy się szykują do świat tylko widzę ze nie ja. Ogarnia mnie mega LEŃ i nie chce odejść
Siw@ - gratulacje za zakończenie sesji zimowej - może w ten sposób wygonisz tą paskudną pogodę daleko daleko daleko aby zima juz nie wracała

Ja mam pytanie do Was wszystkich - kiedy dostałyście pierwszy okres po porodzie ? Ja już zaczynam się martwić przecierz to juz ponad 6 miesiecy i nic

Witajcie:)

Beti - Wczoraj miałam przyjemność oglądać chodzącego przy wózku Dawidka, ale się cieszył ładnie do Jacha:). A babcia jak dumna z niego była.

No i tyle z pisania - znów ryk.

cosa ni masz sie co martwic bo sa u nas laski co nie mialy okresu przez caly okres karmienia albo przez jego wieksza czesc:) choc ja dostalam jakos po 3 miechach i szczerze bylam ogromnie zaskoczona bo bylam PEWNA ze nie bede go miec az do ostatniej kropli mleka.

vii kupilam w pasmanterii na deptaku kolo buckika. 4,5 za metr, sluchaj moze wlsnie to przez zeby tak sie tuli, na pewno potrzebuje teraz ukojenia. choc dziwne, ze u taty;)

zawalka no cos ty? nei widzialam sie z tesciowa wiec nie wiem:) ale spotkanie, a jak tam u was spanie nocne?

karolq faktycznie cos tam wlasnie przeczytalam. to chyba juz samo za siebie mowi?!

coz pogoda tragiczna, ja kisze w domu bo gorzej ze mna, leje sie z nosa jak z karnu, buuuu. nie znosze chorowac:(
laski ja sie zapisalam na te dwa szkolenia co emri pisala. a wy?

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra, zasnął:)

Beti - ze spaniem u nas różnie, ale teraz już nawet nie patrzę na zegarek, jak się budzi, bo tylko wystawiam cyca, on je, a ja śpię:)Oczywiście Jachu z nami w łóżku śpi. Zdrówka od nas:)

Cosa - ja do tej pory nie mam okresu, a w ciąży nie jestem:)

Katoryba - chyba chłopaki niestety tak mają z tym nieokiełznaniem;).

Vii - mi się marzy drugie dziecko takie jak Hania:)

Mam małego histeryka przy nodze, który bez mamy nie może chwili przeżyć i niestety trudno się skupić na pisaniu. Może wieczorem się uda coś reszcie napisać.

Do góry