reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

witajcie!
siw@-piękne jajca. :) Oby Wojtuś czasem dał luzu z tymi ruchami :) Byś odsapnęła
outstanding- chętnie, może zgadamy się w tygodniu :)
co do blw ja stosuje ale jeszce w małym stopniu :) czasem ostro się zaiteresuje i podje a czasem od razu talerz do góry nogami i częstowanie psa :) i nie idę za modą tylko za potrzebą dziecka :)

Chciałam na działkę jechac ale nie zdążyłam Lila mi zasneła przy jedzonku :) może później się uda

reklama
sallis sliczne te jajka:) nawet ja sie napalilam choc az tak za recznymi robotkami nie przepadam;)

siwa wow. szacun dla zony za jajka. piekne!

marzena u nas tez pol na pol blw. to co plynne karmie choc ostatnio jest zainetresowanie lyzeczka wiec uczymy. a reszta w raczke:)

spadam do pracy nad mag

Eli słoneczko najlepszego na roczek! Oby ten przyszły był jeszcze wspanialszy od poprzedniego:) Pociechy z rodziców i braciszka:) Całuski od naszej trójeczki:*

Dzień dobry pozostałym, piękne spacerowa pogoda:) sio na dwór ludziska:)

Elisia wszystkiego najlepsze zyczymy ci z okazji pierwszych urodzin!!! Moc buziakow i usciskow!!!

katoryba pytalas o jogurty. ja na poczatku dawalam takie dzieciece bo mialam schize dac jakis inny. teraz najczesciej kupuje bakoma frutica bo one niby cukier z owocow maja. ale czasem co jest w lodowce to zjada. u nas jogurt nat z owocami srednio wchodzil mlodemu niestety.

laski kurcze u nas dzis mega wypadek byl:( Dawidek szedl sobie do lawy w salonie u moich rodzicow i sie przewrocil i uderzyl zebami prosto w jej brzeg. ukruszyl sobie troche gorne jedynki, nie widac tego ale sa takie ostre miejsca i kanty i nie wiem co teraz zrobic?!

Juhu,
Kto to roczek skończył? Czyżby Elizka?
To nasza superowa mała misska ;)
Zdrowia, słonka i radości
i jak najmniej trosk i złości
Bolo śle całusów sto
bo całusek to jest to!
:* :* :* :* :*(...) :*

Wczoraj dolna jedyneczka ujrzała światło dzienne :) mamy przez to mały katar ale i nocki bez marudzenia już.

vii - Hania ma już 4ki? Kiedy jej wyszły bo coś ominęłam chyba...

Beti - kurcze sama nie wiem co z tym zębem, może faktycznie lepiej poradzić się dentysty? może trzeba to jakoś zabezpieczyć? a może zadzwoń do Waszej dentystki i spytaj najpierw żeby nie bulić za wizytę.

siw@ - jajca od żony casanovy (;P uśmiałam się :D) superowe. Próbowałam obcykać jak to jest zrobione ale nie dałam rady. Ja kiedyś sporo na drutach robiłam :)

Pochwalę się nowym MT. Posiadaczka MAJA Marzenkowa (mam nadzieję, że Marzenka nie będzie miała za złe):
DSCF7389.jpg

Eli buziaki i od nas :* samych radości na kolejny rok!

Katoryba kolejne cudne dzieło :)
Marzenka gdzie materiały kupowałaś?

reklama
Elizka sto latek kochanie!!!

Beti "to" się wyszlifuje samo, chyba, że ma spory ubytek, no musisz sama ocenić. A do dentysty i tak warto iść na przegląd:)

Do góry