reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
cosa od poczatku piore rzeczy małego z naszymi wiec sie w "fanaberie praniowe" nie bawiłam ;-) nic mu nie jest zaznacze ;)

katoryba gratki ząbka!

gogoja-dla synka buziak!

u nas też noc -jesc jesc jesc....a od 3 stać na nogach i próbować chodzic.... fajnie co? dzis ledwo na oczy patrze....

zazdroszcze wam szycia mt! wola wyobrazni -cuda wam pewnie wyjdą! pokazecie? ;)

mi na suche placki plami itp pomagało wykapanie w oilatum ;)

katoryba-jak tylko mrozy odpuszczą to się zapuścimy na Wasz teren;) Nadia zaczyna omijać przeszkody leżące pod stopami...ale początki były bardzo kontuzyjne:-)

ja tylko powiem tyle, że Nadusia kolejny dzień(odpukać) zasypia po kąpieli ,koło 20 jest w krainie wiecznych łowów;) zmykam spokojnej nocy

błażejek - :):):*
cosa - bebiko wielu dzieciom nie pasuje, my trafiliśmy za trzecim razem. Po NAN zaparcia, po bebiku kolki, dopiero gerber podpasował.

A co do kolek to chyba wracają niestety:/ albo te podróże go tak rozstrajają, chyba następnym razem go jednak zostawię mamie, chociaż jakoś serce boli na samą myśl:( sesjo kończ się!!!

Hejo:) Ale się rozpisałyście:)

Cosa Filo pije Gerbera, a proszek Vizir najczęściej. Zależy jeszcze co w promocji:)

Katoryba mleko pije z kubeczka ze słomki, bo wtedy można go zostawić i nie narozlewa:) Inne napoje z kubeczka. Ostatnio zasmakował się w kakałku i ince:) Uwielbia do śniadanka albo kolacji:) A co do sadzania na nocnik, musicie wybrać, albo śpicie, albo siusiu:) Filcio jak już idzie to taranuje, jak przestanie na dwóch kończynach i pada na cztery to omija:)

Marzenka ładny początek:) Powodzenia!

Zawalka no taka sama ta folia, ze na budę nie ma co naciągnąć:) Nową macie? Zawalka właśnie chciałam pisać, ze od jedzenia trzeba niestety oduczyć osobno...My mieliśmy to samo, co godzinę był cyc:/ 3 dni walki i jedno karmienie, potem już w ogóle. A ryk był straszny! Przy tym były nocne zgrzyty z J, przed nocą wszystko mieliśmy ustalone, ze jak Filo się obudzi to J wstaje i go uspokaja, ale cienias był i sama musiałam:/ Filo się darł i jeszcze J gderał, ze może potrzebuje, ze na siłę chcę wszystko> Ale jak się nie budził już w nocy to był bardzo zadowolony:)

emri - bo coś nie kumam... Filo pije z kubeczka takiego z uszkiem sam? i w nim jest słomka i on sobie trzyma ten kubeczek jedną ręką a drugą słomkę? proszę o bardziej szczegółowy opis ;P
a to kakao na jakim mleku robisz?

emri, zawalka - i mówi się że my jesteśmy słaba płeć! U nas jak tylko Wojtek zapłacze to R. by na pogotowie jechał bo przecież coś jest nie tak że dziecko płacze, bo dzieci przecież nie płaczą...

katoryba sa takie kubki z zamontowanymi rurkami
BIDON KUBEK Z RURKĄ 370ml ZAMYKANY * CANPOL 56/113 (2073837742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. są rózne przy kupne patrz by był nie wylewajacy się ;) bo i takie są

a taki kubek
BIDON 3D TRÓJWYMIAROWY KUBEK Z RURKA KUBUŚ PUCHATE (2083185181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sa w sklepie wszystkio za 2.99 mozna kupic na próbe obdac czy bedzie pił ;) my do dzis mamy z myszka i z dora ale ja wymieniałam tez rurki bo bałam o czystosc tych wielorazowych wiec domawiałam rurkido kubków ;)

a mój mężulo to twarda sztuka z wiekiem to ja sie robie taka miętka pytka ;):-D

moj maz to tez twarda sztuka, az mnie na poczatku denerwowal bo mi sie zdawalo, ze on taki nieczuly na placze itp:)

szczesliwa ja mam taki bidon niekapek z rurka elastyczna Nuby i Dawidek pije sobie ladnie:) a jak tam woda w domku?

reklama
Juhu,
szczesliwa - znam te kubki z rurkami - mamy taki podobny do tego pierwszego, tylko z opisu emri nie wywnioskowałam, że to o ten chodzi bo przecież jak się go odwróci to przez słomkę się wylewa... także ciągle nie kumam... a poza tym moja małej mendzie nie chce się trzymać kubka :/ jak mu kładę rączki żeby trzymał to rzuca dupką i nie ma picia. On jest taki niecierpliwy, że już mi brak sposobu na niego - tak samo jak z łyżeczką - fajnie się z niej je jak ktoś podaje ale sam za chiny nie pozwoli sobie pokazać do czego służy.

Dzień zaczynamy od -12*C
Miłego mroźnego :)

Do góry