reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
Hej
Nie wiem copisałyście :-D Muszę się pochwalić :-) BYłam na 4d :-) Fajne ale dalej nie wiem co noszę od sercem :-D Na zdjęciu obok jest moja kruszynka :-) stópki ma jak zapałki :-D a waży wg USG 600 gram :-)

vii - instrukcja emri jest b.dokładna :) Na naszą - późniejszą godzinę - zawsze był problem z tym wejściem od strony biedronki bo często po zajęciach było już zamknięte. Raz się tak zrobiliśmy, że pojechaliśmy zaparkować tam gdzie pisze emri i wszystkie furtki po kolei obchodziliśmy - wszystko zamknięte (ponoć o 20 zamykają a zajęcia zawsze były tak do 20:30-20:45) aż doszliśmy do wjazdu głównego od Zyty i takie wielkie koło trzeba było robić. Na przedostatnich zajęciach coś była mowa że portier ma zostawiać otwartą tą furtkę dłużej ale czy tak będzie to nie wiem. Nam pasowało od strony izby przyjęć więc tamtędy chodziliśmy. Można też zaparkować gdzieś koło poczty przy Waryńskiego i właśnie stamtąd dojść od strony izby przyjęć.

Myszaaa - ale fajna fotka - przy samej prawej krawędzi jest twarzyczka? Oczka, nosek, usta?

kurcze Myyszaaa, ale Wam groszek chce niespodziankę zrobić :) w sumie to fajnie tak do końca nie wiedzieć :) zdjęcie śliczne :) zazdroszczę :) szkoda, że my się jednak nie zdecydowaliśmy pójść na 3D :(

katoryba twarzyczka malucha Myyszyyy jest na samym środku zdjęcia, odwrócona w lewą stronę :) przynajmniej ja tak to widzę ;)

emri a jak po wizycie położnej ?? przegapiłam relację ??

Hej
Dobrze widzicie :-D lepiej się nie udało pokazać :-) Maleństwo jak na złość sie do łożyska przytuliło :-) i komputer miał problem z podglądnięciem :-D

Pozdrawiam :-)

hej dziewczyny!
pisze z Poznania, jestem na zjezdzie i siedze sobie pilnie w bibliotece:) dzis jestem molem ksiazkowym:)
myszka a gdzie bylas na tym usg bo ja sie tak zastanawiam nad tym:) slodkie to twoje malenstwo;) a z ta plcia to nigdy nie wiadomo kiedy sie pokaze, u mnie juz w 12 tygodniu bylo widac i od tamtej pory lekarz jeszcze dwa razy nam potwierdzil:)

ja bylam wczoraj u lekarza i zbadal mnie na fotelu i powedzial, ze rozwarcia nie ma, szyjka dluga ale, ze te objawy co mu opisuje to jest stawianie sie macicy i zapisal mi luteine 2x2 dopochwowo. takze teraz chodze sobie z mokrymi majtkami a nie jest to zbyt przyjemne uczucie:/

Hej
Beti - byłam u Herbicha :-)
* Zielona Góra, ul. Akademicka 17
* tel. 68 3272455 Jak chcesz coś więcej to pisz :-) Przez około 1 godzinkę lekarz obserwował malucha:-)

Myyszaaa a ile zapłaciłaś ??

kurcze dlaczego my nie poszliśmy :( teraz to już za późno nie ?? mała za duża jest chyba ??

dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole rodzenie :) ciekawe jak to będzie... póki co mężu nie wykazuje zbytniego entuzjazmu tą szkołą :(

reklama
Myyszaaa a ile zapłaciłaś ??

kurcze dlaczego my nie poszliśmy :( teraz to już za późno nie ?? mała za duża jest chyba ??

dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole rodzenie :) ciekawe jak to będzie... póki co mężu nie wykazuje zbytniego entuzjazmu tą szkołą :(

200 zł - żałuje i nie żałuje :-) Przy Mikusiu nie mogłam się zdecydować :-) 31 tydzień - nie wiem czy będzie ładnie wyglądać :-) Bo i u mnie maluch już się chował w łożysko :-) i nic nie było widać :-)

Do góry