reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Witam sie;)

dzisiaj troche egoistycznie ciezki dzien wczoraj byl;/ okazalo sie ze ktos sie wlamal mi na allegro i sprzedal 4 rzeczy i mam konto zawieszone zadzwonil do mnie koles ktory zaplacil 900zl ze ktos sie wlamal. Musialam latac na policje zlozyc zeznanie, do tego Zuza dostala wysokiej goraczki ciagle plakala;/

dzisiaj u lekarza okazalo sie ze te 4 daja nam popalic. A z dobrych wiesci Zuza wazy 11kg i ma 81cm;)

Hej ho,

Karolq - oszustów nie brakuje, pech że trafiło na Ciebie :( teraz się nalatałaś na policję, a wykrycie sprawcy może być niemożliwe :/ a w przychodni załapałaś się jeszcze na naszą panią dr :) ładne wymiary Zuzinki :) dogoniła marcowe szkraby :p
Vii - i jak wizyta? Pępowinowa przepowiednia się sprawdziła? :>
MamusiuN - jakby co to zawsze możesz na zachodnią część miasta wpaść na spacer ;) my nawet wytrzymałyśmy do 11.30 na dworze, ale końcówka była już marudna...
Aestima - pozytywnych wrażeń przy przeprowadzce :) ważne że własne :)
Siw@ - my z poślizgiem, ale też całujemy na miesięcznicę Wojtulkową! :-*

Lena wczoraj też się przygryzła w wargę, bo pobiegła pod kręcącą się karuzelę na placu a tata wykonała ślizg życia, by ją złapać :D
Poza tym noce niby OK, choć mam dość wstawania o 3 na mleko, potem o 5 się budze razem z M. a L. zaczyna gadać o 6:30 :/
Buty zakupione, ale bez szału, bo brak cierpliwości zmusił do zakuu pierwszej dostępnej pasującej pary! Okazało się, że nadal mamy rozm. 20, więc tylko stare sandałki były z chińskim rozmiarem :p Naszła mnie jednak myśl, że można zgłupieć z takimi zakupami, bo o ile w sandałach widać dokąd sięgają palce, to w zabudowanych butach (adidasy itp. itd) już nie, a miarki są mało miarodajne!

Witajcie
Już tu kiedyś coś kilka razy skrobnełam..:tak: I chciałabym dołączyć ( jeśli jest taka możliwość) poklikać z wami.. Bo odkąd to się przeprowadziliśmy na wieś jest troszkę inaczej.. Smutno za znajomymi i miastem...

vii bardzo wam gartuluje, na pewno jestescie wniebowzieci!!!!!!!!!!!!!!!!

sluchajcie odkupie chlopiece kalosze rozmiar 20/21 lub prosze o namiary gdzie takowe w malym rozmiarze moge zakupic:)

Ostatnia edycja:
Izuś- dziękujemy:)
Paulineczka-pisz pisz!
Beti- na facebooku jest dużo grup sprzedażowych dzieciowe oddam/sprzedam, mami baby sale może tam coś znajdziesz, wyślę Ci zaproszenia:)

viii gratuluje synka! no i masz pareczkę :) ogromne gratulacjeeeeeee!!!!!!!!

nasze wymiary to 76 cm i 11 kg :) mój roczniak to fajny facet :) buty nosi 20 ale firma firme nie równa rozmwiarówki rózne teraz ma buty z geoxa i ma 20 a w ecco jak mierzyłam miał 19...ciasne sie powili robia wiec na jesien jak nic 21, choc kupie na ostatnia chwilke by miał mały zapas bo to z noga nigdy nic nie wiadomo

aestima to....miłego urzadzania na swoim :) i kciuki trzymam za ten ogródek też ;)

Wojtusiu buziak dla ciebie na miesiecznicę!

karolag współczuje włamania...mi sie kiedys do konta bankowego włamali....makabra!
i zdrówka dla córci

izuniek w adidaskach test paluchowy bedzie ;)zdaje mi sie że zakryte buty łatwiej kupic-choc pamietam jakie ja miałam dylematy przy pierwszym dziecku jakie kupic czy dobre i w ogóle...

reklama
ha ha ha Paulineczka witaj :) z jednej mieściny pochodzimy tak więc pisz jak najczęściej :) będzie mi raźniej :) a do dziewczyn często jeżdżę na lody, spacerki, baseny itp więc będziemy mogły jeździć razem. o ile wytrwasz z nami :p

vii superowo! bardzo się cieszę, że się michałek pokazał z dobrej strony ;)

karolq co ra historia! nie sądziłam że włamanie się na konto allegro jest możliwe!!! zaraz wejdę sprawdzić czy na moje nikt się nie włamał :/

D. chodzi spać o 21 z kawałkiem i ja padam :/

Do góry