reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Dawno jakoś nic nie pisałam, bo jakoś tak nie mogłam się zmobilizować.

MamusiaNoesi - Ja dwa dni przed szczepieniem Jasia zadzwoniłam do mojej przychodni(Wigor) i pytałam, czy mają Priorix i powiedziano mi, że tak. W gabinecie, jak chciałam się upewnić, czy to faktycznie Priorix chce pielęgniarka podać mojemu synkowi, to okazało się, że Priorix już się skończył i Sanepid nie chce wydać nowego, póki nie pozbędą się zapasów MMR. Chciaąłm zrezygnować ze szczepienia, ale lekarka zaczęła mnie przekonywać, że to już jest inna generacja tej szczepionki i , że nic złego się nie stanie i dostał MMR:(. Jak dotąd nie było żadnych objawów niepokojących. Nie gorączkował i nie miał wysypki.

Vii - współczuję wizyty u dentysty i bólu głowy.

No i tyle z pisania - rodzina mi nie pozwala dalej.

Pozdrawiam Was wszystkie:)

reklama
Hej!Hej!

To zacznę od Sto lat dla Roczniaka szcześliwej i sto lat dla Majeczki-out i Noemi... :*
outstanding- jak będę się wybierać na dzialkę to dam znac :) dzięki za ostatni spacer z rodzinką- fajnie bylo :tak:
vii- dentysta to moj wrog- dobrze że u ciebie nie było źle ;-)
anias-pakowanie!ciężka sprawa obyś wszystko spakowała :rofl2:

A ja zniknęłam na te parę dni bo byłam na Morzem-naszym Polskim... z pogodą nie było źle- ponoć wiatr pomaga w opalaniu- trochę mnie plecy szczypią ale da się przeżyć... Lila to mulatka :-) i dodam że zaczęła częściej i dłużej sama stawać. I w morzu nogi zmoczyła- na początku małe obawy ale potem nie bylo problemu-zmoczyla ciałko... Byliśmy 4 dni i jestem mega zadowolona. Tego mi trzeba było- a co najważniejsze Zapomnia lam mei taja- plułam sobie w brodę cały pobyt ale daliśmy radę. Całe szczęście Lila na tyle duż, że chce chodzić za ręce i z nami byli rodzice wiec dwie pary rąk dodatkowo. Sami to byśmy padli chyba....
Tyle od siebie i pozdrawiam was

i ja przesyłam buiziaki i życzenia najlepszego dla roczniaka:*

u nas dziś pokazała się dolna prawa dwójeczka i mamy już 8 ząbków:)
Dziś obchodzimy pierwsze imieninki:) mama upiekła ciasto, czyli dziecko śpi ,a tatuś zjada;)

Pozdrawiam serdecznie:)

Szczęśliwa moc buziaków dla roczniaka!!

Oleczka jak wrócę z Jeleniej możemy się umówić jakoś;-)

Mnie dopadła okropna jelitówka a Majke chyba 3dniówka..

Yvonne to gratulacje! My nadal bezzebni..

dobry wieczór :) nie było nas z tydzxień mniej więcej, czy ktoś to zauważył w ogóle ? :)
nawet nie próbuję nadrabiać, noc by mi zeszła na to.
byliśmy tydzień u rodzinki i w weekend na weselu i wróciłam do domu a tu neta brak i tak tydzień zleciał, a nawet więcej.
nie wiem jak to możliwe ale wróciłam bardziej zmęczona jak wyjeżdżałam... no cóż nikt nie mówił że będzie łatwo ;)
przesyłam buziaki zaległe dla miesięczniaków i ogromnego całusa rocznego dla szczęśliwego synka :*:*:*
pozdrowienia dla wszystkich !!!

Hej hej :)

Szczęśliwa wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji jego pierwszych urodzin :*:*:*

Zawalka ja też zadzwonię i mam nadzieję, że będą mieli Priorix ;), a jak mnie spotka taka sytuacja jak u ciebie w przychodni to się zdenerwuje zmienię termin sczepienia sama zakupie to co chcę ;)

Yvonne gartki kolejnej 2 ;)!

Oleczka dziękujemy mam nadzieję, że jak to mówią na roczek pierwszy kroczek już będzie u nas bo puki co to chodzi przy meblach sama stoi tańczy bez trzymania ale coś pójść nie chce, no i wiadomo raczkuje hehe ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry