reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Gogoja - a to mam pytanko...ta skserowana dokumentacja - to od lekarza prowadzącego ciążę - czy ze szpitala??bo ja jeszcze mam kartotekę w poradni patologii ciąży w szpitalu i jeżdzę teraz na kontrolę do nich, by nie leżeć w szpitalu + wizyty u prowadzącego...dzięki wielkie za info!!!!!!! pierwszy raz mnie coś takiego czeka - a na zwolnieniu przecież jestem od 22tyg. ciąży;/ no i z Bartuniem byłam pod koniec - z Alcią byłam od 18go tygodnia na zwolnieniu i nie wzywali....

Dzięki:*

reklama
Martini wszystko co masz ;) najlepiej jakby ci to z tej poradni też z kserowali. Ja byłam na tej komisji we Wrocławiu ale nie sądzę żeby w Zielonej były jakieś inne zwyczaje. Naprawdę nie ma co się denerwować bo oni po prostu wyrywkowo sprawdzają. Nie ma za co ;) Ale strasznie późno cię zawiadomili bo zazwyczaj takie wezwanie jest przysyłane dwa tygodnie wcześniej... ale może myślą że im wyzdrowiejesz lub rozpakujesz się ;p i nie będą mieli co kontrolować ;)

Marttini- spokojnie, ja byłam na dwóch takich komisjach, wystarczy dokumentacja, myśle że nawet jeden wypis ze szpitala nic więcej, oni teraz szukają wszędzie pieniędzy, nie stresuj się tym, nic Ci nie grozi. Ja na jedną poszłam bez dokumentacji żadnej i wyszło na moje, niczego mi nie sprawdzali ani nic z tych rzeczy.

dobry,

Wywołana odzywam się. U mnie nie za ciekawie nie mam siły na nic, ochoty też nie bardzo to nie wchodzę co to by Wam nie psuć humorów.

Izuniek gratuluje wygranej:)

Martini losowo pewnie wybrali i na Ciebie padło, będzie dobrze:*

Katoryba jestem pod wrażeniem wyrobów:)

Emri jeszcze trochu i dumna pani mgr:)

Dalej nie pamiętam za co przepraszam. buziaki dla miesięczniaków, zdrówka chorym i w ogóle wszystkiego najlepszego Wam ludki:).

Hej :)

Dziewczyny 2 dni mnie nie było, i tyle tu na pisałyście że nie wiem co odpisywać :-)
Na szafingu nie byłam gdyuż w domu małe zamieszanie miałam przez 2 dni, ale widzę że się obkupiłyście za niewielką kasę :).

zawalka - my też męczyłyśmy się z katarem ze 2 tyg mniej więcej, ale przeszło. no i szczepienie już na czw zaplanowane. tak więc może w piątek do Was podjadę.nie obiecuję, bo leń ze mnie straszny ostatnio. wygodnicka się zrobiłam - rano otwieram drzwi, dziecko do piaskownicy a sama na ławeczkę i siesta, ruszać mi się tyłka nie chce nigdzie dalej ;)
madzioszka :* siły przesyłam!!!
gogoja - dziś akurat A. kupił fotelik, a w zasadzie zamówił bo dopiero ma być w sobotę, więc nawet nie wiem co wybrał. a miał kupić Hamax - taki chciałam ;) fajny on jest - widziałam i nawet jezdziłam z młodą. no ale co mąż kupił to nie mam pojęcia - po weekendzie wypróbujemy i dam znać najwyżej.
marzenka - i tak długo korzystałaś bo Majcia leżała grzecznie ;) teraz w końcu jest sprawiedliwie :pPP miłego wypoczywania :*

szczęśliwa, mamusia - buziaki dla pociech Waszych :*:*

mazrena u nas to samo z przewijaniem:) drze sie i ucieka. ale to w sumie dopeiro od niedawna;)

sallis jeju ja ostatnio poszlam pierwszy raz z mlodym do piaskownicy, jakos tak wyszlo:) i tak sie ladnie bawil a ja mialam spokoj;) suuuuper sprawa

martini ja na zwolnieniu tez mialam kontrole. ale w sumie to byla barzdiej kontrola mojego zatrudnienia i to pracodawca musial dokumenty przedstawic. wiem, ze sie tym stresujesz ale naprawde nie masza co sie bac, zwlaszcza, ze nie masz nic za uszami!!!

madzioszka przesylam dobre fluidy!!! oby humor sie poprawil i wszystko sie w miare dobrze ulozylo!!!

:) buziak dla noemi i dziekuje za buziaki dla mojego 11-miesieczniaka :)

co do rowera mamy HAMAX rewelacja mały jezdzi w nim od 9 miecha uwielbia -polecam tez riksze :) ale to fajne by dwójke wsadzic i miec swiety spokój :)

przewijanie i u nas lekka udreka ale zabawa musi byc ;)

mamusiaNoesi - :* x 10 dla Noemi

szczesliwa - ostatnie miesięczne :* x 11 dla synka

cosa83 - jeszcze raz dzięki :)

marttini - kurde nie mieli się kogo czepić tylko Ciebie :/ spoko - tak jak dziewczyny piszą - to formalność.

sallis - tak narzekałaś na Domi, że przykleja a teraz proszę - kawka i gazetka na słoneczku i laaaaaajcik. Zazdraszczam prywatnej piaskownicy i drzwi na poziomie gruntu.

Izuniek - właśnie - co tam wymyśliłaś w tym sposobie na niejadka? a wygrana jakakolwiek zawsze podnosi na duchu :) a tu nawet nie takie cokolwiek ;)

My dzisiaj mieliśmy odwiedziny u dzieci :) Bolo zawstydził się u Gabrysi od cosy a to pewnie dlatego, że nie potrafił odzyskać swojego autka ;) a potem u Karolinki z tego samego rocznika ale ze stycznia - przepaść dosłownie - Bolo "mówi" eeeeeeee i pokazuje ręką a ona się pyta pełnym zdaniem: mamusiu dlaczego on nie mówi? hehe śmiesznie było :)

reklama
hej ho,

izuniek - no ja tam cos dalej tego biegania nie widze bo teraz to czy na kleczkach, czy na czworakach to zamiast sie podniesc czy pojsc to siada i sie cieszy :p no i dawaj ten sposob na niejadka, a noz sie kiedys przyda

sallis - nie no jaki niby len jak tu sie na tyle spotkan umawiasz :) a w porownaniu do twojej ruchliwej domi to i tak nie jest miedzy nami sprawiedliwie i pewnie szybko nie bedzie ;)

beti - no co ty? dopiero teraz pierwszy raz w piaskownicy? nasza mloda bardzo lubi choc pewnie po tych wakacjach bedzie miala dosyc ;) i dobrze slyszec ze nie tylko moja nie lubi zakladania pieluchy, najchetniej po zejsciu z nocnika "poszlaby" sie dalej bawic ;)

madzioszka - sily i pozytywnego nastawienia

marttini - heh cos czuje ze jak cie tylko zobacza to od razu do domu wysla zebys lezala i sie nie stresowala :*

szczeliwa - ostatni miesieczny buziak

zawalka - zdrowka dla jasia

katoryba - kurcze ten sam rocznik ale ile miesiecy starsza ze tak mowi? aaa i majcia prosila zeby zaznaczyc na stronie ze jej walentyka nie na sprzedaz :p

kurcze szkoda ze mnie ominal ten szafing :( a tak chcialam isc. mowili moze kiedy bedzie nastepny?
u nas pogoda sie skaszanila, rano pieknie po 12 zaczelo wiac i zimno i ponoc tak az do piatku :( a majka przez caly dzien nic tylko by wszystkim napotkanym ludziom machala albo przybijala piatki. no i zaczaila dzis do czego sluzy slomka ;)

Do góry