hej ho,
izuniek - no ja tam cos dalej tego biegania nie widze bo teraz to czy na kleczkach, czy na czworakach to zamiast sie podniesc czy pojsc to siada i sie cieszy
no i dawaj ten sposob na niejadka, a noz sie kiedys przyda
sallis - nie no jaki niby len jak tu sie na tyle spotkan umawiasz
a w porownaniu do twojej ruchliwej domi to i tak nie jest miedzy nami sprawiedliwie i pewnie szybko nie bedzie
beti - no co ty? dopiero teraz pierwszy raz w piaskownicy? nasza mloda bardzo lubi choc pewnie po tych wakacjach bedzie miala dosyc
i dobrze slyszec ze nie tylko moja nie lubi zakladania pieluchy, najchetniej po zejsciu z nocnika "poszlaby" sie dalej bawic
madzioszka - sily i pozytywnego nastawienia
marttini - heh cos czuje ze jak cie tylko zobacza to od razu do domu wysla zebys lezala i sie nie stresowala :*
szczeliwa - ostatni miesieczny buziak
zawalka - zdrowka dla jasia
katoryba - kurcze ten sam rocznik ale ile miesiecy starsza ze tak mowi? aaa i majcia prosila zeby zaznaczyc na stronie ze jej walentyka nie na sprzedaz
kurcze szkoda ze mnie ominal ten szafing
a tak chcialam isc. mowili moze kiedy bedzie nastepny?
u nas pogoda sie skaszanila, rano pieknie po 12 zaczelo wiac i zimno i ponoc tak az do piatku
a majka przez caly dzien nic tylko by wszystkim napotkanym ludziom machala albo przybijala piatki. no i zaczaila dzis do czego sluzy slomka