reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Katoryba - ja mam trochę materiałow i u teściowej coś by się znalazło. U mnie zostalo jeszcze po szkole pochowane w kartonach ale chęci do szycia juz nie te co kiedyś.
Pytanie malutkie co do MT nr 5 Diabełek ile kosztuje u ciebie uszycie , bo ja nie mogę się zebrac aby uszyć materialy leżą wypelnienia też ale chęci brak.
Ja na bazar nie dotarłam niestety mała dała mi dziś popalic i zasneła dopiero 22 15

reklama
Hej
Ale mnie denerwujecie tym szafingiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też chce ciuszki za takie pieniądze! Moje olbrzymiątko wyrasta jak szalone a ja nie nadążam, lumpeksow też u nas nie ma za bardzo. Cholerka jak będzie następny dajcie znać tak z tydzień wcześniej, plisss.

katoryba- super sprawa, mam nadzieję że Ci się uda, bo masz talent i zacięcie artystyczne, nasz Miecio już przez Wojcia pokochany, już w dzień odbioru uciął sobie w nim godzinną drzemkę:)

Moje dziecię coś opętało, ostatnio była u nas Zuzka ( tak ta co kiedyś Wojcia podrapała ) i ona to właśnie mega niedobrę dziecię jest, i jej mamuśka do mnie że Wojtunio to taki grzeczny że ja nie wiem że dziecko mam, i od następnego dnia... masakra... jakby ktoś na niego urok rzucił, od 6 rano do ok.10 słyszę tylko buuu... i buuu... ktoś wie jak go odczarować???

Pozdro

Juhu,
Dzięki dziewczynki za kibicowanie. Dodałam jeszcze biżuterię i mam 3 nowe pomysły o których myślałam w nocy tak intensywnie, że nie mogłam zasnąć :)

siw@ - cieszę się, że Wojcio polubił Mietka a Mietek Wojcia :)

gogoja - współczuję akcji z kluczykami - miałam taką samą jak dokupowałam brakujące kafelki :|

sallis - Dominiczka to zdolniacha po mamie :) i nauczycielkę też ma najlepszą :)
co do wizyty to mnie możesz wcisnąć w jakikolwiek dzień o jakiejkolwiek porze :)

Bolo po przerwie basenowej dawał dzisiaj radę. Standardowo w basenie trzeba jęczeć - to już chyba nieodłączne, ale Pani instruktorka powiedziała, że wszystko robi jak trzeba tylko panikuje i stąd te jęki :)
Popakowałam się i wyszykowałam na spacer i co? i zeszłam na dół a potem do góry. Świetnie, że zaczęło padać...

Katoryba zamawiam 2 kartki na slub dam ci dane jutro;) musze znalezc zaproszenie;;) Bizuterie tez z mama chetne tylko kolory chyba nam nie pasuja na zamowienie tez robisz? i za ile;P

Katoryba ta biżuteria jest śliczna!!!!zdolniacha z Ciebie! a ja jestem ogromną fanką kolczyków także proszę napisz po ile masz te cudeńka
My dziś dopołudnia na spacerku w skansenie byliśmy a popołudniu pokłociłam się z P. i zapowiadają się "ciche dni" i generalnie lipa:( jedyne co z z tego dobrego że w nadmiarze emocji umyłam szafki w kuchni.... ehh nie mam już na nic siły

hej ho,

przeczytalam na szybko i niewiele pamietam

marttini - trzymajcie sie bezskurczowo

katoryba - tak jak juz ci pisalam, gratki i zbieraj zbieraj wiesz na co :p

out - 3mamy kciuki za niuncie

sallis - matko jakas ty "zajeta spotkaniowo" :)

my nad morzem, pogoda w sumie fajna :) pierwszy dzien bylo tylko troszke chlodno a tak to przyjemnie, choc co 2godz sie zmienia i zaczyna wiac mocniej no ale M juz zdarzyl sie przypiec ;) Majcia kochana, rozsmakowala sie w rybkach ale i goferek smakowal ;) stala sie teraz mistrzem w siadaniu z kazdej pozycji i ciagle jestem w szoku jak duzo rozumie co sie do niej mowi i o co ja prosi! fascynuje ja plaza i zabawa kamyczkami. tylko cos sie ostatnio denerwuje jak ja klade na plecy i chce pieluche przebac... no ale nie mozna miec wszystkiego ;)

reklama
ja na sekundkę...
Sallis - ja również póki co każda pora i dzień gra jak ta lala:) nigdzie się nie wybieram:)
Katoryba - bosko, że się zdecydowałaś@!@@@ i we mnie masz wiernego kibica!!!!!mogę "podszepnąć" jeszcze komuś - wieści się rozniosą:):):)
Out - ściskam....

- a mnie dobijają skurcze;/ musiałam odstawić fenoterol i teraz tylko no-spa została, a boli coraz bardziej...ech no nic - taka kolej rzeczy, ale łażę jak pokraka, dzidziol nisko - pogoda senna a mnie nosi, wszystko bym chciała zrobić już zaraz tu i teraz!!! i nerw mnie bierze, bo ciało łapie zadyszkę a dzieciarnia przy takiej pogodzie jakaś również "miałcząca" i jakoś wszystko na nie ostatnio...jak ja to wszystko wytrzymam????; normalnie napiłabym się wina ooooooooo :szok:

Do góry