reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Witam

emri dasz radę! a zobaczysz jak odetchniesz z ulgą po obronie. Zupełnie nowa jakość życia:)

Tak chciałam wybrać się na baby szafing a tu nici z tego. Jesteśmy same z Hanią bo P. pracuje. Hania niedawno zasnęła i zanim się obudzi i dotrzemy tam to już będzie po wszytskim:( No ale może następnym razem się uda.
miłej soboty

i jak tam było na szafingu??
Hanka dopiero co usnęła jestem dziś wykończona a tu jeszcze trzeba zrobić plan obiadów i ogarnąć chatę

hey
ja byłam uwolnić ubrania po dzieciarni po synu wszystko mi poszło po córce zostały kiecki ale kilka i po niej pół szafy wymiecionej heheh ful ludzi było -córcia moja cierpliwa dała mi sie potargować i co nie co skorzystała też :)
emri,katoryba, nita, oleczka fajnie było przelotem chociaz spotkać
sallis dzieki za pogaduchy na plaży - boska twoja córcia w wydaniu plażowym :) robiąca babeczki latająca do dzieci-odważna istotka :)
vii jaka super kibicka!
czy pisałam że mój wariat syn biega? biega! wariatuncio nie wie co to przeszkody tylko i tarabani jak długa ;)
miłego wekendu!

Ja tez bylam ale doslownie 5 minut kupilam getry i spodniczke i zaplacilam uwaga! 3 zl;P hehe wiecej drobnych nie mialam i musialam uciekac. Ja niewiedzialam ze tak tanio mozna kupic;P

Oleczka Nita fajnie bylo sie spotkac choc Anita taka zabiegana ze pewnie nawet nas nie zauwazyla;P

Juhu,
My byliśmy - bodziaki i kurteczkę zakupiliśmy :) Wszysio za 16zł :)
Dawno nie pisałam ale śledziłam. Miałam troszkę zajęć - szyłam MT dla Wojcia siwej, robiłam kartkę ślubną, wizytówki na szafing i aktualizowałam z grubsza stronkę www. Powyższe do obejrzenia: BoBoLo
Mam zamiar wziąć się konkretniej za realizację nowych pomysłów. Mam zatem pytanie - macie może gdzieś po kątach pochowane (swoich, maminych, babcinych) smutne bo zapomniane tkaniny, materiały, skrawki, których chcecie się pozbyć? Chętnie przygarnę je i przetworzę :)

hej ;)

Zawalka jak tam Jasiowy katarek ?

Emri już widać światełko w tunelu ;) ja jestem w ciemnej .... ;p praca niby napisana ale wszystko stoi ;/

katoryba, szczesliwa, karolaq fajnie że zakupy udane ;)

katoryba, karolaq, oleczka miło było spotkać przelotem ;)

katoryba super pomysł fajnie robić to co się lubi i sprawia przyjemność ;) dostałam nawet twoją wizytówkę na szafingu ;)

Mi nawet kilka perełek wpadło w ręce i też pozbyłam się troszkę rzeczy B. My dzisiaj dzień z przebojami rano wstaliśmy za późno potem wszystko na ostaniom chwilę jeszcze nie było miejsca do parkowania, jak mi się udało w końcu to w ferworze wypakowywania zatrzasnęłam kluczyki i telefon w samochodzie ;/ potem ten szafing nie mogłam się skupić bo ciągle o tych kluczykach myślałam ... potem zakupy, kawa z koleżanką i wylądowałam dopiero o 20 w domu masakra ;) padam

reklama
Kasia moje gratulacje! świetnie że zebrałaś to wszystko do kupy i ruszyłaś z tym na poważnie! trzymam baaaardzo mocno kciuki za bobolo :D musi się udać :*
a i miętolka bym zamówiła :) bo mi się podoba baardzo :) pewnie D. nie będzie zainteresowana ale co tam - ja chcę mieć ;))
karolq albo się chwilę minęłyśmy albo ślepe nie widziałyśmy ;) bo byłam w tym czasie co oleczka i nnita.
szczęśliwa pogaduchy powtórzymy ;)
zakupy jak zawsze udane :) szukałam czego innego a nakupowałam coś całkiem innego ;)
wniosek mój taki, że za każdym razem lepiej to wygląda. a ceny są śmieszne - rzeczy w większości w super stanie a liczą po 1-2-3 zł/szt. a na końcu jeszcze od całości spuszczają i gratisy dorzucają. za pół darmo pełna szafa ciuszków :) ja tam jestem fanką tej imprezy i już się doczekać nie mogę kolejnej edycji :)
u nas nowości chyba nie ma, przynajmniej nie takich spektakularnych ;) bo w sumie każdy dzień to nowe umiejętności - zaskakuje mnie to dziecko na maxa! skąd ona to wszystko wie??? bystrzacha moja :*:*

właśnie sobie myślę że chyba na przyszły tydz rozpiszę sobie spotkania z Wami bo mi się zaległości robią - potrzebuję zobaczyć się z: Zawalką, Katorybą, Martini i Emri. To z tych pilnych. Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam... Dziewczyny dajcie znać kiedy Wam pasuje.

zmykam, buziaki dla wszystkich

Do góry