reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

MamusiaNoesi - gratuluję sesji - odważna z Ciebie kobieta. Ja mam za dużo kompleksów, żeby w bieliźnie pozować. Powodzenia!

Zapomniałam Wam napisać, że piknik SR został przeniesiony na 23.06 - Dzień Ojca (sobota).

Dzisiaj Jachu leciał jak szalony przez pokój i upadł na nosek i po jakiejś minucie strasznego ryku zaczęła mu lecieć taka gęsta ciemnoczerwona krew z nosa. Ja w ryk, chciałam od razu na pogotowie dzwonić, ale na szczęście był P. w domu i zaczął mnie uspokajać i tamować krwawienie Jasia. Do tej pory ręce mi się trzęsą, jak sobie przypomnę ten widok.

reklama
zawalka - dziękuję, kompleksy jakieś też tam mam i boje się strasznie co z tego wyjdzie :D
biedny Jachu, ja jestem po kursie pierwszej pomocy przed medycznej a jak mi się Noemi czekolada dusiła to tak spanikowałam, że zaczęłam płakać i wołać mojego, robiłam co trzeba, ale mimo wszystko tak panikowałam. P. przybiegł szybko i się nią zajął na szczęście jej przeszło już sina była. Jak bym była sama w domu to nie wiem co by było. Na ratownika się nie nadaje w każdym bądź razie!

heja:) ja tez podziwiam za odwage mamusioneosi:) ale pewnie szczupla jestes, troszke photoshopa i bedzie rewelka! czekamy w kazdym razie na rezultaty z niecierpliwoscia!

zawalka ojojoj biedny Jachu. a jak tamowaliscie krwawienie? bo to chyba trzeba zimne cos do nosa przylozyc co? kiedys to niby glowa do gory ale teraz to raczej do odradzaja. sprobuj wyciagnac wnioski z tej sytuacji i moze uda ci sie nad emocjami zapanowac gdy cos sie przydazy kiedy indziej. ale oby nie:)

hej kobitki!
Witam nowe mamy.
Sporo mnie nie bylo-nadrobilam czytaniem lecz tylko bo odpisywaniem będzie trudniej.
Troche się działo u mnie caly czas na wybiegu- a jak jest chwila to teraz ogladamy serial na kompie-mocno nas wkręcił :) każd ą chwilę poświ ecamy na ogladanie :) taki nasz czas...
Mam nadziej e, ze troszku tęskniłyście :)

Buziaki dla was

Cześć! :)

W końcu się rozpogodziło, więc dziś idziemy na bardzooo długi spacer rodzinny :D
Noemi ząbki przestały dokuczać, mimo że dziąsełka nadal rozpulchnione ale chwila spokoju już od wczoraj. Buziaki miłego dnia :p :**

Oj ale wam dobrze :) Dziękujemy !

a mnie nawet ominął długi spacer rodzinny dzisiaj Noesia sama z tatą poszła :(, jak się wzięłam za mega porządki od rana tak sprzątam mieszkanko do teraz... krótka przerwa własnie na bb i na kawkę i lecę dalej bo do jutra nie zdążę z tym bałaganem :D

Witam
od 2 dni jesteśmy u moich rodziców i nie ma kiedy nawet zajrzeć na bb. Teraz Hania poszła z tatą po bułki do sklepu więc mam chwilkę. Przeczytałam Was ale już nie wiem kto i co. Współczucia wszytskim z powodu nieprzespoanych nocek i krwawiących nosków-aż mi się gęsia skórka zrobiła jak przeczytała....
Hania ostatnio ma aptety i jadłaby wszytsko co zobaczy do jedzenia. Jak jestem u rodziców to strasznie zazdroszę ludziom mieszkającym w domkach- tyle miejsca do wybiegania się dzieci- Hania tu ma jak w raju!
MamusiaNoesi gratulacje z powodu sesji! super sprawa. Kojarzę tą markę kiedyś miałam staniczek z tej firmy.
A wiecie coś o tym szafingu na Fabrycznej?Ktoś się wybiera?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry