reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Ale pogoda zrobiła się paskudna!zimno i mokro brr.... myślę i myślę nad planem obiadowym i nic wymyślić nie mogę
my dziś pojechaliśmy na działeczkę ale złapał nas deszcz więc zerwaliśmy trochę truskawek i do domu

Juhu,
Hanutek - specjalnie dla Ciebie ;)
pn - fasolka po bretońsku
wt - botwinka
śr - bitki w sosie z ziemniakami i szparagami
czw - botwinka
pt - kotlety sojowe duszone z jabłkiem i purre z ziemniaków ze szpinakiem
sb - bitki z ziemniakami i marchewką
ndz - obiad u rodziców mam nadzieję :)

Hej;)

U nas plan obiadowy taki

pn wt grochowa

sr nogi z kurczaka ziemniaczki i suroweczka

czw pt gulasz jednego dnia z kasza drugiego z ziemniakami

sobota mama ma imieniny wiec bez obiadu

niedziela u rodzicow

hej dziewczyny

Bardzo dziękuję za inspiracje obiadowe:)
Hania śpi, ja właśnie skończyłam robić drzemik truskawkowo-rabarbarowy i zaraz będę pić kawkę a potem może wyjdziemy na jakiś spacerek, o ile się nie rozpada

miłego dzionka

vii katoryba co to za ciasteczka?

Ostatnia edycja:
hej :)*

Jestem mega zadowolona bo po mojej wczorajszej prośbie do ciężarówek 2012 był odzew i dostałam namiary na dr Muszyńską :) ...

Pogoda do kitu wczoraj wyszliśmy trochę na spacerek na deptaka, ale zaraz się rozpadało dzisiaj też za ciekawię się nie zapowiada i co tu robić w domu ? :(

Macie może jakiś sprawdzony przepis na muffiny? najlepiej na czekoladowe z owocami ?

Vii - dziękuję już zrobione przed chwilką wstawiłam do piekarnika i dodałam czarnego kakao czubata łyżkę żeby były czekoladowe i zrobiłam z czekoladą bo nie chciało mi się wyjść po jakieś wiśnie mrożone czy truskawki :D resztę przepisów też niedługo przetestuję!

Muffiny wyszły pyszne dałam do środka czekoladę Wedel malinową i super, jak się rozpuściła to w środku czuć i czekoladę i posmak malinowy :) tylko miałam jakieś ciulowe te papierki do muffinów i musiałam b.mało lać do nich bo jak chciałam tak z połowę wlać to się rozwalały i cała masa wypływała więc moje muffiny przez to nie są takie wyrośnięte aż za papierek ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry