reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

reklama
hej mamy :)
u nas remontowo nadal, dlatego ja tu tak rzadko i chwilami.......
pchacz i u nas robi furorę, J. ma po kuzynie taki co się składa do jeździkka, uwielbia go. Zresztą z braku laku pcha przed sobą co tylko się da :) a potem przyjdzie czas na rowerek biegowy :)
mamanoesi witaj! moja J. tez ma szparę między 1-kami, ale się nie przejmuję gdyż twierdzę że nowe ząbki wszystko zmienią :) choć i tak wygląda zawadiacko ;)
anias współczuję :( dasz sobie radę kobitko!!
marzena86 fajnie że u Was postępy :) moja mała z kolei krzywo układa jedną stopę przy chodzeniu i czworakowaniu i sie zastanawiam czy nie wrócimy na rehabilitację. Póki co rozmawiałam z nasza rehabilitantką i kazała obserwować i poczekac aż mała zacznie sama chodzić. Wtedy mam patrzeć czy dalej ustawia stopy krzywo.
izuniek gratki za ząbka nowego :)
zawalka dla Jasia serdeczne uściski!!!!!!!!!!!!!! i moc buziaków :*:*:*
siw@ dla Wojtunia też buziole :*:* jejku on już duży chłopak ;) a widzę tu że nibawem stuknie wam pierwsza rocznica ślubu :)
marttini trzymajcie się tam!!!!!
beti hurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :D
hanutek dawaj daaaaawaj :)

no i najważniejsze na dziś - uściski dla wszelakich dzieciaczków małych i dużych :)))

Błażejek - :* x 9

Hanutek -
ja tak jak dziewczyny Prioric, ale nie wiedziałam o tym - sprawdziłam teraz dopiero. U nas nic się nie działo po tym szczepieniu.

siw@
- z tym zasypianiem na noc to jest tak, że my na początku też kąpiel, potem cycek i tak zasypiał z nim i odkładaliśmy do łóżeczka już śpiącego. Potem nauczył się samodzielnego zasypiania, potem cycka zastąpiła butelka. Ale to jest typ bardzo niecierpliwy i od początku ryczał, że chce mleko już już już!!!! natychmiast!!!! i dlatego wszystko związane z kąpielą było w ekspresowym tempie robione. Ale jak miał ok roku to przestawiliśmy kolejność - najpierw mleko, później kąpiel i to jest super dla nas - spokojnie sobie wypija, czasem jeszcze trochę się pobawi i idziemy się myć i po tym od razu do łóżeczka.
Ja też się do fryzjera wybieram i wybieram i wybrać nie mogę...

oleczka, nnita - chcecie biegać z dzieciaczkami jako balastem? ;)

My nie byliśmy dzisiaj nigdzie :| Tylko u kuzynek Bola na chwilę a potem z tatą na spacerek nowym rowerkiem. Podobało się Bolowi ale bez szału. Najbardziej podobała się trasa spaceru - na giełdę gdzie zaparkowane są tiry :) oczywiście każde auto dokładnie obejrzane i opona obmacana :) mieliśmy prosić jakiegoś kierowcę żeby wpuścił Bola do środka ale wszystkie pozamykane auta. Jeden stał z uruchomionym silnikiem i zatrąbił jak Bolo się ekscytował :) najbardziej z prezentów wymiata miniaturka malucha z otwieranymi drzwiami :) pierwsze co zrobił to oczywiście sprawdził czy kółka się kręcą ;) a teraz właśnie zjadł wafelka, po którym dostał kopa cukrowego, wypił trochę mleka i wydaje nowe dziwne, nosowe dźwięki jakby dingdingding przez nos?
No cóż trzeba odpalić autobusy MZK i przymusić do odrobiny mleka :)

hej ;)
Buziaki dla wszystkich dzieciaczków ale tych malutkich, małych, średnich i środkowych i dla tych całkiem dużych ;)
Błażko dziękuje za życzenia ;)

Siw dzięki ty wiesz za co ;)

Katoryba nie trzeba nigdzie iść żeby świętować ;) Bolo mnie rozwala ze swoim hitem ;) szkoda że nie spróbował na pewno duże przeżycie by było dla niego ;)

Mama Noemi, Hanutek witam ;)

Nita Lila zaraz pobiegnie sama ;)

Karolaq znajomi mają tam dziecko i są nawet zadowoleni z tego żłobka ;) ja też go rozważałam ale nie ma już miejsc dla Błażkowej grupy wiekowej.

Beti gratki za magistra ;)

Martini buziaki dla maluszka i ciebie ;) kurcze jeszcze nie dawno nam się chwaliłaś a tu już rozwiązanie tuż tuż ;)

Vii identyczny miałam początek ciąży praktycznie pierwsze trzy miesiące przespałam ;)

kurcze więcej nie pamiętam produkcja ostatnio ruszyła że hej i jeszcze nowe twarze się pojawiły ciężko to ogarnąć jak się nie jest systematycznym
U nas jakoś powoli do przodu ... choć z humorem na bakier ;/
B. dzisiaj ma dzień na nie chyba kolejny ząbek chce ujrzeć światło dzienne ;p
Weekend zapowiada się miło bo jadę do przyjaciółki na baby shower ;)

Witajcie:)

Dziękujemy jeszcze raz za życzenia roczkowe dla Jasiurka:)
Od wczoraj Jachu już myje zeby pastą Bobini - od 1 roku życia:) U nas z piciem mleczka przed kąpielą jakoś teraz samo się przestawiło, jak zaczął już normalnie pić kaszkę przez słomkę i zapomniał o cycu. Teraz tylko z cyca w nocy lub nad ranem ciągnie:). Truskawki mu smakują najlepiej z kompotu. Aż się trzęsie jak je je:) Dzisiaj, w dniu swojego święta, Jaśko zrobił sobie drugą drzemkę od 16 do 18 i coś czuję, że wieczór dla nas z głowy. My w sumie z nim też spaliśmy:)

Pogoda chyba się naprawiła i jutro jednak idziemy na piknik SR.

Beti - gratulacje mgr. Opiłaś już?

Marzena - Julia machała, a Romeo po prostu kimnął:)

Katoryba - i jak rowerek się sprawdził z punktu widzenia prowadzącego?

Nnita, Oleczka - a ja myślałam, że rowerek biegowy od 2 r.ż.

Sallis - a co Ty zapomniałaś gdzie mieszkamy? Trzeba było przyjechać do nas, a nie po mieście się włóczyć:)

Buziaki dla Błażejka:*

I tak informacyjnie: w Biedronce pieluchy Dada są teraz droższe, ale za to jest ich o 10% więcej, czyli w 4 wychodzi o 6 szt. więcej.

i moje winogronko już wisi na mnie

miłego wieczoru i do zobaczenia z niektórymi jutro

reklama
karolq ja wiem co to za zlobek ale nie znam zadnyhc opini. on kolo mnie na zaciszu jest. ale cenowo to chyba podobnie jak wszedzie mi sie zdaje co?

mamusianoesi. witaj! u nas tez szpara miedzy gornymi 1. a na dole 1 rosna krzywo:) z poczatku mnie to denerwowalo ale teraz sie przyzwyczailam i sie nie martwie:)

my jutro niestety na piknik nie pojdziemy bo moj maz do znajomych nas umowil i na weekend wyjezdzamy:( ale sie ciesze bo kol w 8 miesiacu ciazy wiec sama radosc;)

Do góry