reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

madzioszka-Nadia karmę Maksa podjada więc to pewnie od tego:-D
po przebojach z Bartusiem i jego zmaganiami wagowymi to miła odmiana;) ciągle słyszałam, że dziecko pewnie ma anemię...aż w końcu mądra lekarka doszła do wniosku, że taka już Bartusia uroda:)

reklama
Haha Kalolq czatowałaś na 10000? Ładnie:D

Gratuluje zatem:D

To ja na szczęście sobie będę ta 10 001:D

Anias moja kocią karmę podjada i niska jak kot:)

Ostatnia edycja:
My zaliczyliśmy dziś spacer i plac zabaw na dzikiej ochli. Obejrzeliśmy też zmagania w tamtejszym Parku Linowym :)

Anias - wymiary Nadii wspaniałe!
Marzena - to jaki teraz kolor? :> Dziecko - szalejesz!! ;-)
Katoryba - ciacha megaproste, jutro kupuje ser :p i do dzieła! Będą z truskawkami...
MamusiuNoesi, Karolq - umiejętności picia ze słomki zazdroszczę w imieniu L. ;)

Właśnie dziś się zastanawiałam jak to zrobić, żeby pozbyć się butelki do mleka, a picie z niekapka mnie nie przekonuje... No i u nas najpier kąpiel a potem kolacyjne mleko, czyli kolejność do bani... Robi się błędy wychowawcze:p

katoryba - no no power niezly :) jak to poczytalam to az mi sie smutno zrobilo ze nie mam na wszystko co bym chciala czasu... :( a ja tak lubie czas na domowo-kuchennych czynnosciach spedzac. a propos slodyczy to we wt robilam babeczki z rabarbarem tez pycha :) no a maz jak to stwierdzil po pierwszym farbowaniu "no no pierwszy raz bede z blondynka ;)"

karolq8 - hehe no ja ciagle szukam tego "jedynego" koloru ;) jesli chodzi o prywatne zlobki to my mloda zapisywalismy do smoczusia jakos w marcu i bylo jeszcze kilka wolnych miejsc

izuniek - teraz mam cos pomiedzy ciemnym blondem a jasnymbrazem ;) ale nastepny chyba zrobie jasniejszy ;)

umiejetnosc picia ze slomki fajna :) maja poki co ja gryzie, choc jak ostatnio podwedzila jaskowi to cos jakby jej bardziej wychodzilo ;) a wlasnie przez co mozna dawac taka rzadka kaszke? chyba przez slomke by przeszlo co? bo my teraz na noc ostawilismy juz "mame" i pijemy mleczko lekko zageszczone ;)

nadia ma wspaniałe kobiece wymiary-szogunka kochana!

syncio pije od marca ze słomki sam sie nauczył nie wiem kiedy ale on typ co ze wszystkiego pije-od butelek po kapki i sam juz pije z kubka, zadziwia mnie, jednak na kaszke robia mu sie dłuuuugie zęby- pluje i woli parówke ehhehe

katoryba znam te ciacha i to pewniak że wyjda :)

i jaaaaki miałas power wow!

vii sapanie normalne ;) głowa do góry wakacje szybko zlecą i bedzie wygodniej ;)

poczytałam i jest mi fajnie :) na posta rocznicowego się nie załapałam, ale przez cały dzień byłam poza domem więc nie miałam szansy czatować jak co niektórzy ;)))
nienawidzę takich dni, kiedy muszę z Dominiką załatwiać typowo chłopskie tematy, dziś odstawiłyśmy auto do warsztatu na 4 godziny ponad i tułałyśmy się po mieście przez ten czas. No ale basen zaliczyłyśmy chociaż więc niech będzie że to taki wstęp do dnia dziecka :)
zawalka - a Ty po cesarce już za drugie dziecko chciałaś się brać? to większy odstęp nie musi być? bo ja póki co nawet nad tym się nie zastanawiałam bo wiem że trzeba swoje odczekać. no i jak sobie wyobrażę kolejną wiosnę sama ale z dwójką zamiast jednego to szybko mi się odechciewa...
katoryba - ależ zazdroszczę tego ile byłaś w stanie zrobić. pomarzyć mogę. no ale kiedyś wrócą takie dni, że dom będzie prawdziwym domem...
szczęśliwa - przybijam piątkę. D. też nauczyła się picia ze wszystkiego co możliwe nawet nie wiem kiedy. no ale kaszki nie da sobie wcisnąć za nic.
ciężarówkom naszym kochanym sił życzę :* odpoczywajcie - należy Wam się.
marzenka czyli w sob robię za przyzwoitkę? ehh
anias super wymiary ma Nadia. Ja mam nadzieję, że mi córa też trochę w górę ruszy bo póki co wagę ma tylko zbliżoną ;))

a jakie plany na jutro macie?

Witam sie;)

Oj tam dziewczyny wcale nie czatowalam tak jakos wyszlo wiec napisalam;P

Izuniek Moja uczylam uczylam i nic caly czas gryzla slomke a ostatnio bylam na festynie i wszystkie dzieci pily ze slomki i tak zgapila;P

Marzena czytalam o tym zlobku ale tam wpisowe 400 zloty masakra

reklama
Z okazji DNIA DZIECKA buziaki dla wszystkich co czują się dziećmi :)*

Cos pogoda się popsula , gdzie słońce ?

Gabi jeszcze śpi a ja już przy kompie ...

Do góry