reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
cosa83, mamusianoesi - śliczne te wasze dziewuszki:)
karolaq8 - moje brzdące chodzą na braniborskie jedno do grupy 0 a drugie do 3
anias:) a co to za szczepienie jakies zaległe?
marttini - wytrwałości życze i podziwiam:)
Izuniek - moja tez nerwowo śpi ale na szczęście się nie przebudza tylko pojękuje sobie przez sen. dzisiaj tak pojekiwała od 5 rano wiec tez jestem troche zmeczona:(

Dzień dobry,
z przyjemnością zacznę tę felerną stronę:D

Anias no to ładnie Naduśka wystrzeliła w górę:D czym ją karmisz:D

Izuniek współczuję. kiepska noc dziecka to jeszcze gorsza mamy.

Karolq zazdraszczam wstawania! moje dziś o 5.30 i padła na drzemkę o 13,30 więc mam taaaaaaki dzień długi;)

kurcze pogoda do D. niby pada i jest nie fajnie zgroza ani na spacer ani w domu byc;/

Miłego popołudnia kochaniutkie

Anias no piekne wymiary;)

jajj mojej siostry syn chodzi do 3 a od wrzesnia corke tam dala;)

A my sie nie dostalismy do zlobka;/ mimo ze mialam ze pracuje wiec szukam prywatnego;/ polecacie cos?

My na spacerze bylismy juz 2 razy zaraz idziemy 3 raz. Zuzi nie da sie przetlumaczyc ze zimno;/ stoi pod drzwiami i jeczy ze dla wlasnego spokoju ide

Karoq moje jęczy bez względu na to czy z nią pójdę czy nie. w sumie w ramach spaceru wystarczy jak otworzę drzwi i pozwolę jej pochodzić w górę i w dół schodami. :) to jest myśl zamiast spaceru wybieg na klatce:D

Vii, nie chcę nic mówić ale to chyba normalne być sapiącą w ciąży;p;p

jajj- Dziękuję :)

A się pochwalę Noemi nauczyła się pić dzisiaj ze słomki, więc zaraz się szykujemy i jedziemy na zakupy przy okazji kupić jakąś fajną buteleczkę / bidonik ze słomką do picia i koniec ze smoczkiem!

vii - ja ci powiem czemu sapiesz...pasazer na gape :p

madzioszka - wlasnie sobie wyobrazilam becika biegajacego w gore i w dol po klatce schodowej :)

anias - no no jaka nadusia wyyysoka :) slicznie dbasz o corcie. wagowo to cos czuje ze majka bedzie miala tyle na 2 lata, takze vii nie martw sie nie tylko ty "glodzisz" dziecko :p ;)

siw@ - nie potrzebnie ci pisalam ze dzieci starsze ladniej spia bo mloda juz drugi dzien bez drzemki popoludniowej, takze spi 9-10 i potem okolo 20 :/

a ja z okazji jutrzejszego dnia dziecka bylam u fryzjera ;) kolejny nowy kolor i cos czuje ze za 2 miesiace bedzie jeszcze kolejny ;)

Juhu,
Ja pierdziu, ale produkcja :)

Marzena - znowu inny kolor? mąż to ma dobrze - co chwilę z inną ;)

mamaNoemi - gratki za słomkę :) smoczuś papa :)

karolq - my też się nie dostaliśmy :( w wisience nie przyjęli żadnego dziecka z 2010 a w promyku tylko 9cioro - jesteśmy daaaaaaaaaleko na liście rezerwowej...

vii - nie bój nic - teraz jak Hania lata jak szalona to spala ile się da - z czego ma niby utyć?

My dzisiaj z zawalką spacer na ryneczek na Owocową :) Jachu ma boską fryzurę - wygląda powalająco - laski będą sikały :) obładowane siatami, plecakami i balonami szturmowałyśmy miacho w delikatnym deszczyku... A i nawet kompot mam - jabłkowo-truskawkowo-rabarberowy. Pycha! Bolowi też smakuje :)
Tatuś integruje się z Bolem z resztą ekipy placu zabaw już od 1,5h a ja w międzyczasie z motorkiem w tyłku upiekłam ciasteczka (Boskie są - polecam baaaaaaaaaaardzo gorąco - szybko się robi, mało produktów a tyle radochy :) Serowe ciasteczka z jabłkiem) i nawet zdążyłam już 2 zjeść ;P pokroiłam koperek do zamrażary i lubczyk do suszenia, posprzątałam kuchnię, zabawki (pierwszy prezent Bola już rozpakowany), przygotowałam deserek młodemu, podlałam kwiaty i.... nudzę się? łał!!!!

reklama
Madzioszka u nas schody nie wystarcza;)

MamusiaNoesi U nas tez Zuzia w sobote sie nauczyla pic ze slomki i teraz tez na dzien dziecka od cioci dostanie kubek ze slomka i baj baj smoczki. Tylko u nas w nocy jest kaszka jeszcze;/

Marzena zmieniasz kolory jak ja;) Uwielbiam eksperymentowac z wlosami;)

Katoryba i co teraz zamierzacie?

Do góry