reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

hej ho!

hmm ja chyba zbytnia panikara jesli chodzi o jedzenie jestem ;) bo z naszego talerza to raczej mala tylko warzywka wciaga, miecha nigdy nie jadla, bo my zazwyczaj albo smazone miesko albo pieczone w jakis sosach itp. no i w sumie najgorsze ze my obiady pozno jemy, dopiero ok 17 jak M z pracy wroci, a mloda przyzwyczajona jest tak 13-14. no ale moze trzeba jej zaczac dawac troche "doroslego"jedzonka ;)

beti - gratulacje :)

sallis - jednak M bedzie w sob na pikniku, olewa turniej (szok! ;))

katoryba - no z mojego lenistwa majcia nigdy nie miala suwaczka zebowego :p

siw@ - spoko moja mloda przez pol roku spala po 30 min, tylko na spacerze potrafila dluzej. w domu to wszystko na turbo sprincie musialam robic zeby zdazyc przez te pol godzinki ;) a teraz spi 2 razy po 1h czasem 1,5

reklama
witam się z rana

Spóźnione buziaki dla Wojtusia i Jasia na dorosłe życie ;)

nie mam dzisiaj weny na pisanie może wieczorem przyjdzie ;/
Ktoś chętny na spacer? mogę wszędzie podjechać jak coś ;)

test suwaczków co ja się z tymi reklamami namęczyłam:)

vii bo Hanki to fajne babeczki:)

witamsie;)

MamusiaNoesi Pani Malgorzata zalega;) byla moja wychowawczynia;)

Marttini no moglaby dzidzia chwile poczekac jeszcze;)

Katoryba fajny rowerek;)

vii u nas Zuzia tez je dokladnie co my ostatnio nawet bigos skubala tyle zegrzyby jej odkladalam

Marzena moja mala juz od dosyc dawna je wszystko co my. My raczej pieczonerobimy wiec ze srodka mala wcina, sloiczki dajemy tylko jak danego dnia obiadunie ma. Gotowalam jej tylko na poczatku chyba do 6-7 miesiaca.

Zawalka dawaj zdjecie Jasia na grupe;) My tez mielismy tort z grona tylkotruskawkowo malinowy pycha tam maja ;) Moglabym jesc i jesc;P

Beti no to gratuluje Pani magister;)

Madzioszka moja tak wstawala a teraz skubana wstaje miedzy 7-8 az nie mogeuwierzyc w moje szczescie;P

Jajj a gdzie do zlobka dalas core?

No i ja mam dosc zaszalalyscie;)

W tym konkursie maluch na okładkę ta dziewczynka co jest na pierwszym miejscu to masakra .... ja wysłalam jednego smsm na moja Noesie a ona zaraz ze 100 dostawała w ciągu gdzieś 3-4 dni ponad 1000 nazbierała :D

Cosa - na Gabi zagłosuję jak tylko znajdę ładowarkę od tel którą , mój czorcik już gdzieś mamie schowała :)

karolq - No chyba tak zalega masz racje chociaż dalej nie dam sobie ręki obciąć, coś mi do gustu nie przypadła i rzadko na jej zajęciach bywałam ;D

Ja dziś mam pracę w plenerze mam kilka klientek do obrobienia, więc mnie dziś nie będzie..... a już się uzależniłam chyba dziewczyny kom chodzi cały czas jak jestem w domu i miedzy sprzątaniem, gotowaniem i wszystkimi robótkami latam tylko co chwile na forum lukać, mój Patryk to już się ze mnie nabija :D

Więc miłego dnia wszystkim życzę! :-)

Ostatnia edycja:
Ona w ogóle jakaś dziwna była kiedyś zabrała nas na salon kosmetyczny i robiłam nam sprawdzian z makijażu i koleżanka na mnie wykonywała zrobiła naprawdę super, a ona się przyczepiła o podkład że zły ( a był idealnie dobrany ) po czym jak sama poprawiła na mojej twarzy to na szybko musiałam się przed końcem zajęć zmywać bo wykładałam jak stara pudernica :-D

hejka..ja się tylko odmelduję....jak się odprężyć??? przy dwójce w ciąży ??????:-D:-D:-D dobre zadanie na dziś:) choć walczę z ciśnieniem...mam 80/55 maaaaaaaasakra;/ piję kawę i już...a Alcia nie daje mi poleżeć ojjj nie :no:
no nic...

zmykam bo weny na dziś absolutnie brak;/ zaczyna mnie wsio denerwować;/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr głęboki oddech - raz dwa - przejdzie:)

hejo;)
ja też sie tylko przywitam...

produkcja ruszyła pełną parą więc będzie trzeba wieczorem nadrobić;)
my szykujemy się na szczepienie...no i musze się sama z Nadią dokuśtykać bo małż raczej nie zdąży wrócić do Zielonej:/ życie jest brutalne...

miłego mimo wszystko:)

reklama
Ale Was natchnęło! :D

Hej ho,

Beti - gratuluję!!! Pokłony biję z radością ;)
Marttini - hmmm, jakby Ci tu ciśnienie podnieść? :p

Ja dziś padnięta... L. odleciała wczoraj po 19, ale po północy krzyki się zaczęły. Mleko wypiła i na 10 min. zasnęła, Dentinox nie pomógł :( i tak do 2 co chwilę do niej wstawałam i brałam na ręce (spała od razu spokojnie), aż w końcu Ibufen zapodałam i spała do 7, uffff....
Pogoda się zepsuła, jakies kropki z nieba leciały, więc tylko sklep zaliczyłyśmy...

Pa...

Do góry