reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Tak bierze udział :D

Ps. Jeżeli któraś z was ma na temat takich konkursów odmienne zdanie, że to złe itp to niech mi tylko już nic nie mówi bo jeszcze do niedawna byłam na innym forum zarejestrowana i jak tam dziewczyny się dowiedziały o tym konkursie to mało mnie nie zjadły a jak by mogły to by po mnie do zielonej przyjechały i mnie na stosie za to spaliły! aż uciekłam z tamtego forum tu do was!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.

Witam nową mamę:) U nas nikt Ciebie nie będzie linczował a jeszcze zagłosujemy:D My jesteśmy bardzo bardzo wyrozumiałe:)

Vii nie zazdroszczę ząbkowania. u nas też 5 i 3 idą więc młoda się wyżywa na wszystkich.

Jaśku najlepszego z okazji roczku! Nasz Ty bożyszcze:)

Wojtuś zaległe buziaki:)

Beti trzymam kciuki:*

Katoryba dzięki wielkie za hity:D Becikowi Busy nie do końca spasowały ale muzyczka całkiem:)

Saliss polecam fote na pulpicie męża;p a serio nie zazdroszczę posiadania wirtualnego póki co męża.

pozostałych całuję, u mnie kicha i nie mam weny na pisanie za co przepraszam!

Madzioszkaa - dzięki :*

Stoo lat dla Jasia z okazji 1 urodzinek :**:))

Ps. Mam jeszcze pytanko czy któraś z mamusiek się może jutro wybiera na plac zabaw do parku 100lecia między 15-16?

Ostatnia edycja:
Hej ho,

Jaśko - stoooo laaaat!!! :-*
Zawalka - rowerek robi wrażenie! Dla mnie - bomba! Z pewnością będzie się wyróżniał na zielonogórskich trasach ;)
MamusiuNoesi - forumowe towarzystwo zdecydowanie nie jest z centrum miasta, więc nie wiem czy chętne na spacer w parku 1000-lecia się znajdą... Lincz za konkurs? Wariactwo! My popieramy ;)
Madzioszka - trzymajcie się! ;)
Cosa - oby dziś już wszystko było dobrze i błogi sen ogarnął Was obie!
Marzena - i my właśnie z racji tłumu i kłopotów z parkowaniem rezygnujemy narazie z wizyt w Ochli, a szkoda, bo lubię takie festyny...
Sallis - ja Ciebie podziwiam, bo świetnie sobie radzisz z opieką nad Domi pod nieobecność A.!!! Narzekać i tęsknić masz prawo ;) a nagrodą są rodzinne dni! :)

Laski - a może nowy wątek na grupie - pomysły na obiad ;)
U nas dziś karkówka ziemniaki surówka, jutro dla męża powtórka, a ja pierogi z truskawkami, pt naleśniki (+koktajl truskawkowy), dalej pustka, a weekend w ZG, czyli bez obiadku u mamy...

Wybór atrakcji na Dzień Dziecka wielki!!! 2 czerwca Radio na Kukułczej organizuje też festyn! :)

Przed blokiem tworzą parking, za blokiem koszą trawę. Oszaleję!!! A Lena śpi w najlepsze hehe

karolq8- Tak chodziłam na botaniczną, w 3 klasie miałyśmy zajęcia ze stylizacji u was tak gdzie wy macie pracownie ;) z tą taką blondynką kosmetyczką w włosach do ramion za cholerkę na pamiętam jak się nazywała :)

Izuniek - ja też jestem za przecież krzywdy dziecku nie robię ,a my to bierzemy tylko jako zabawę :D

Właśnie puściłam Noesi Ai Se Eu Te Pego bo to jej hicior i tak śmiesznie mi tu tańczy :D[h=1][/h]

Ostatnia edycja:
hejka:)

ależ nam się atrakcji narobiło na Dzień DZiecka:) ja jeszcze dodam, że w piątek jest darmowe wejście do Ogrodu Botanicznego i od 16:30 do 19 mają być jakies atrakcje dla dzieci właśnie:) my na pewno coś podziałamy w ten weekend, ale się zobaczy - bo coś trąbią, że pogoda ma się popsuć;/ może być chłodniej dla mnie to i lepiej - ale by nie padało, bo tak to nie ma co się z dzieciakami na powietrze wybiera<)

Jasio - Wszystkiego Najlepszego KOchany z okazji roczku:):):):) matko - jak to leci....stanowczo twierdzę, że dzieci za szybko rosną!!!!buziaki od naszej rodzinki jeszcze raz:):):)

Wojtulko - i dla Ciebie na pół roczku:)

co tam jeszcze - ... a pozdrawiam Was wszystkie to raz - i dwa - że "coś" zaczyna się dziać z moim stanem - nie chcę się nakręcać i myśleć, że coś się dzieje - ale niestety - boli mnie strasznie miednica i drętwieje lewa noga (objaw porodu z B)... jak nie przejdzie do wieczora pojedziemy z M to sprawdzić, bo tylko leżenie wchodzi w grę - łażę jak pokraka;/ ale mam wrażenie, że dzidziol mnie gdzieś uciska i dlatego tak - a już ma mało miejsca strasznie - wypina się na wszelkie strony - ale dzięki Bogu już tak nie wali po żebrach:):):):)

- co do obiadku - to my dzisiaj zupka koperkowa + naleśniki z farszem warzywno-szpinakowo-kurczczkowo:) będzie na dwa dni minimum:) i już:)

reklama
marttini - co ja miałam z moja małą skopane żebra i wszystkie wnętrzności malutki brzuszke jak koło 6-7 mieś ale nie duży i na dodatek od 7 mieś. nie mogłam normalnie siadać na tyłek aa jak już siadłam to wstać normalnie nie mogłam tak mnie kość ogonowa bolała musiałam w spowolnionym tępie wykonywać tą czynność tak samo jak schylanie się czy kładzenie jak inwalidka :D

Do góry