reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

ależ aktywność :D:D:D

i znów przeczytałam Was, ale pamięć i koncentracja zawodzi na maksa :/
Marzena - plany obiadowe masz smakowite :D zazdraszaczam, bo ja dwie lewe ręce mam do kuchni i kombinowania...
Sallis - Wy to imprezowe laski jesteście :) a na pikniku Ksenii byłyście?
Katoryba - użycz trochę zapału do prac domowych :) Lena śpi a ja od razu przy kompie... Kabina woła o szorowanie, podłogi proszą o odkurzacz i mopa...
Anias - szybkiego zrehabilitowania nóg ;)

Mamy czwórkę!!! Przed południem wczoraj jeszcze w dziąśle, wieczorem już ostra krawędź, a dziś niezły kawałek się wysunął :D

reklama
a ja mam dziś chyba za dużo wolnego czasu bo już drugi raz do Was piszę ;))) daaaawno tak nie było. ale wystarczy mieć obiad podszykowany i całą drzemkę dziecka można przebimbać przy kompie :D
marzenka plan obiadowy suuuper ale przecież chłop by mnie z domu pogonił jakbym mu dała makaron ze szpinakiem albo ryż z łososiem... ;) no to zobaczymy czy w sob będę jako przyzwoitka robić czy bardziej za samotną matkę ;))

Witam wszystkie dziewczyny:)
Cieżko za wami nadążyć:)
Z tego co mi się udało zauważyć
Vii gratulacje:)
Sallis - najlepsze życzenia dla Dominiczki
Siw@ - sorki ale ja juz tak mam z tym pamiętaniem o uroczystościach:) chyba juz wam pisałam że mam kalendarz z ważnymi wydarzeniami na lodówce i nic mi to nie daje:)
mamaNoesi -witaj:) moj synek i coreczka tez maja szparkę między zębami po tatusiu:) synkowi to napewno nie bedzie przeszkadzac ale z coreczka to nie wiem jezeli sama nie zniknie albo bedzie zle wygladała to trzeba bedzie cos z nia zrobic.

Z tego co jeszcze pamietam:
pisałyście cos o butach Dawida ja kupiłam młodemu te buty ze względu na nazwe:-D ale w Nowej Soli są tańsze bo tam je produkują:)

Mojej Hani idą zeby juz nie mogłam się doczekać ale dziwnie wychodzą najpierw górne 4 a nie mamy jeszcze dolnych 2 wiec troche nie pokolei. Młoda gorączkuje i marudzi wkłada całą rękę do buzi i gryzie co popadnie. Biedactwo moje kochane. Niech jej juz wyjda te zeby. Dawidek super przygotowuje się do przedstawienia w żłobku - bo mowi mi że będę miała swoje święto - urodziny haha juz się doczekać nie mogę.

pozdrawiam

Witajcie!!!

sallis- no mój mężu też niestety by się tym nie najadł, mięcho musi byś, jak w piątek mu robię do pracy kanapki z serem to się krzywda dzieje:D
jajj- coś Ty nowa jesteś, skąd masz takie rzeczy pamiętać, przecież nie będziesz codziennie suwaczków wertować:)
marzenka- dalej żołądek dolega? miałam kiedyś helikobaktera i niestety wiem co znaczy ból żołądka, mam nadzieje że już lepiej.
beti- TRZYMAMY KCIUKI, JUTRO BEDZIESZ PANIĄ MAGISTER!!!
anias- oby szybko przeszło z tą nogą.
szczesliwa- dobrze ze u was kryzys wypadkowy zazegnany, mam nadzieje że córcia juz zapomniała;)
mamusiaNoesi- Brawo za aktywność:))
vii- jeszcze trochę i codziennie będziesz dostawała kopa i to nie jednego:)

No to na razie tyle bo Wojcio głodny, zaraz dostanie pierwszy w życiu legalny jogurcik:)) może się wieczorkiem zaktywizuje.

Pa!

sallis - ty se nie mysl ze ten makaron to tylko ze szpinakiem :p oczywiscie ze z miechem ;) moj tez typowy facet i bez miecha to marudzenie, ale rybka to i owszem ;) zreszta on to smakosz i lubi jak "cuduje" w kuchni :) a jakby co to w sob moge sie michalem dzielic ;)

siw@ - no niestety ciagle na lekach jestem i czekam na badanie zeby odkryli skad to sie wzielo. no i powinnam byc na diecie ale ja jakos nie umiem ;)

Słyszałyście coś o pikniku w Ochli w skansenie w sobotę? ja się dziś dowiedziałam przypadkiem od kuzynki, bo jej córeczka ma tam występ taneczny ze swoja grupą :)

My również ściskamy i całujemy na 6 mieś :)*

Czy któraś z was mogła by mi coś powiedzieć o skoczku fisher price zebra rodeo ? bo licytuje i uda mi się chyba kupić za przystępną cenę, ma ktoś jak dzieciaczki zainteresowane były ?

reklama
Wojtunio :* x 6

mamaNoesi - coś czytałam o tym festynie w Ochli, t oma chyba trwać kilka dni zdaje się...

Madzioszka - chciałaś linki do hiciorów Bola:
KOMUNIKACJA MIEJSKA W POLSCE CZ. 21 ZIELONA GÓRA - YouTube
tiry moja pasja i zycie - YouTube
nie śmiać się proszę ;) Bolo bez tego nie wypije mleka :) może lecieć w kółko... słonie, gruszka i cukierki poszły w odstawkę :|
Kurcze nic fajnego w tym Smyku nie znaleźliśmy w ramach nagrody za konkurs ząbkowy. Tzn. cały regał z autami Bolo zabrałby ze sobą - tylko gdzie ja to poustawiam??? ale zachowywał się jak typowe dziecko w sklepie z zabawkami - szał! Kupię jednak ten rowerek przez neta chyba - zaczynam poszukiwania :)

Do góry