reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

ależ aktywność :D:D:D

i znów przeczytałam Was, ale pamięć i koncentracja zawodzi na maksa :/
Marzena - plany obiadowe masz smakowite :D zazdraszaczam, bo ja dwie lewe ręce mam do kuchni i kombinowania...
Sallis - Wy to imprezowe laski jesteście :) a na pikniku Ksenii byłyście?
Katoryba - użycz trochę zapału do prac domowych :) Lena śpi a ja od razu przy kompie... Kabina woła o szorowanie, podłogi proszą o odkurzacz i mopa...
Anias - szybkiego zrehabilitowania nóg ;)

Mamy czwórkę!!! Przed południem wczoraj jeszcze w dziąśle, wieczorem już ostra krawędź, a dziś niezły kawałek się wysunął :D

reklama
a ja mam dziś chyba za dużo wolnego czasu bo już drugi raz do Was piszę ;))) daaaawno tak nie było. ale wystarczy mieć obiad podszykowany i całą drzemkę dziecka można przebimbać przy kompie :D
marzenka plan obiadowy suuuper ale przecież chłop by mnie z domu pogonił jakbym mu dała makaron ze szpinakiem albo ryż z łososiem... ;) no to zobaczymy czy w sob będę jako przyzwoitka robić czy bardziej za samotną matkę ;))

Witam wszystkie dziewczyny:)
Cieżko za wami nadążyć:)
Z tego co mi się udało zauważyć
Vii gratulacje:)
Sallis - najlepsze życzenia dla Dominiczki
Siw@ - sorki ale ja juz tak mam z tym pamiętaniem o uroczystościach:) chyba juz wam pisałam że mam kalendarz z ważnymi wydarzeniami na lodówce i nic mi to nie daje:)
mamaNoesi -witaj:) moj synek i coreczka tez maja szparkę między zębami po tatusiu:) synkowi to napewno nie bedzie przeszkadzac ale z coreczka to nie wiem jezeli sama nie zniknie albo bedzie zle wygladała to trzeba bedzie cos z nia zrobic.

Z tego co jeszcze pamietam:
pisałyście cos o butach Dawida ja kupiłam młodemu te buty ze względu na nazwe:-D ale w Nowej Soli są tańsze bo tam je produkują:)

Mojej Hani idą zeby juz nie mogłam się doczekać ale dziwnie wychodzą najpierw górne 4 a nie mamy jeszcze dolnych 2 wiec troche nie pokolei. Młoda gorączkuje i marudzi wkłada całą rękę do buzi i gryzie co popadnie. Biedactwo moje kochane. Niech jej juz wyjda te zeby. Dawidek super przygotowuje się do przedstawienia w żłobku - bo mowi mi że będę miała swoje święto - urodziny haha juz się doczekać nie mogę.

pozdrawiam

Witajcie!!!

sallis- no mój mężu też niestety by się tym nie najadł, mięcho musi byś, jak w piątek mu robię do pracy kanapki z serem to się krzywda dzieje:D
jajj- coś Ty nowa jesteś, skąd masz takie rzeczy pamiętać, przecież nie będziesz codziennie suwaczków wertować:)
marzenka- dalej żołądek dolega? miałam kiedyś helikobaktera i niestety wiem co znaczy ból żołądka, mam nadzieje że już lepiej.
beti- TRZYMAMY KCIUKI, JUTRO BEDZIESZ PANIĄ MAGISTER!!!
anias- oby szybko przeszło z tą nogą.
szczesliwa- dobrze ze u was kryzys wypadkowy zazegnany, mam nadzieje że córcia juz zapomniała;)
mamusiaNoesi- Brawo za aktywność:))
vii- jeszcze trochę i codziennie będziesz dostawała kopa i to nie jednego:)

No to na razie tyle bo Wojcio głodny, zaraz dostanie pierwszy w życiu legalny jogurcik:)) może się wieczorkiem zaktywizuje.

Pa!

sallis - ty se nie mysl ze ten makaron to tylko ze szpinakiem :p oczywiscie ze z miechem ;) moj tez typowy facet i bez miecha to marudzenie, ale rybka to i owszem ;) zreszta on to smakosz i lubi jak "cuduje" w kuchni :) a jakby co to w sob moge sie michalem dzielic ;)

siw@ - no niestety ciagle na lekach jestem i czekam na badanie zeby odkryli skad to sie wzielo. no i powinnam byc na diecie ale ja jakos nie umiem ;)

Słyszałyście coś o pikniku w Ochli w skansenie w sobotę? ja się dziś dowiedziałam przypadkiem od kuzynki, bo jej córeczka ma tam występ taneczny ze swoja grupą :)

My również ściskamy i całujemy na 6 mieś :)*

Czy któraś z was mogła by mi coś powiedzieć o skoczku fisher price zebra rodeo ? bo licytuje i uda mi się chyba kupić za przystępną cenę, ma ktoś jak dzieciaczki zainteresowane były ?

reklama
Wojtunio :* x 6

mamaNoesi - coś czytałam o tym festynie w Ochli, t oma chyba trwać kilka dni zdaje się...

Madzioszka - chciałaś linki do hiciorów Bola:
KOMUNIKACJA MIEJSKA W POLSCE CZ. 21 ZIELONA GÓRA - YouTube
tiry moja pasja i zycie - YouTube
nie śmiać się proszę ;) Bolo bez tego nie wypije mleka :) może lecieć w kółko... słonie, gruszka i cukierki poszły w odstawkę :|
Kurcze nic fajnego w tym Smyku nie znaleźliśmy w ramach nagrody za konkurs ząbkowy. Tzn. cały regał z autami Bolo zabrałby ze sobą - tylko gdzie ja to poustawiam??? ale zachowywał się jak typowe dziecko w sklepie z zabawkami - szał! Kupię jednak ten rowerek przez neta chyba - zaczynam poszukiwania :)

Do góry