reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Buziaki dla Wojtusia:*

Beti - powodzenia jutro!

Anias - współczuję wypadku.

Katoryba - no Bolo jak prawdziwy facet - nie płacze:) A my Jachowi kupiliśmy koparkę w Biedronce - jak Bolcio przyjdzie do nas to będzie zachwycony. Jasiek nie specjalnie się nią bawi - bardziej jest pod wrażeniem nowych naklejek na ścianie:) Rowerek dostanie taki: 3 kołowy Włoski ROWEREK Rower 3 kolory jeździk (2346544480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - P. wybierał, bo ja nie dałam rady - cały tydzień mi to zajęło i na nic nie mogłam się zdecydować:)

U nas obiady:
dzisiaj: barszcz czerwony i do tego puree ziemniaczane ze smażonym boczkiem
jutro: kiełbaski smażone z ziemniarami i mizerią
pt.: paluszki rybne z ryżem i surówką z pomidorów

Ostatnia edycja:
reklama
zawalka - super ten rowerek też się nad nim zastanawiałam, ale kupiliśmy jej ten jeździko-pchacz z fisher price i narazie na tym staniemy teraz licytuje fisher price zebre rodeo skoczek.

Od kiedy jajecznice na parze podawałyście swoim brzdącom ? ;))

A my jutro na obiadek kurczak w curry :D z ziemniakami bo my pyrkowa rodzinka jesteśmy i na ryż i makaron mamy długie żeby jak to się mówi :DD

Ostatnia edycja:
Vii - u nas to samo Noeśka też zjada wszystko co przed nią nie ucieka żarłoczek mały że aż! Ja też daję większość produktów według swojego uznania :) generalnie mała jest już wszystko żerna ostatnio zaczęła jeść truskawki i arbuza i jest jak najbardziej ok! Za to po kiwi boli ja brzuszek ...

Wojtuś :* pół roku? coś oszukuje ten Wasz suwaczek...

beti trzymam kciuki za jutro:* Fajnie że to już, bo wrócisz do nas wreszcie :)

vii zgapię chyba ten plan Twój :) zwłaszcza weekendowy mi się podoba :D a potem coś od zawalki się zgapi :) tak właśnie lubię jak za dużo myśleć nie trzeba ;)))

ooo i mówicie że piknik w ochli dopiero w ten weeknd będzie? to fajnie, bo myślałam że w tamten był. jak tak to będę się piknikować cały weekend :))

A. jeszcze nie wrócił... Dobrze , że mogę tam do niego czasem zajrzeć to chociaż sobie przypomnę z daleka jak mąż mój wygląda ;))

Hej :) Już myślałam wczoraj myślałam, że pierwszy raz od bardzoooo dawna będę miała nie przespaną noc! Noemi 2 dokucza chyba się już na dobre przebija i mi wczoraj co chwile przez sen popłakiwała i siadała a ona jak siądzie to nawet wstaje... na szczęście trwało to tylko do ok 24.30 i potem spała jak kamień do teraz :) A tak a propo czy dziecko któreś z was lunatykuje czy coś w tym stylu bo nasza Noesia teraz rzadziej ale jeszcze niedawno prawie noc w noc raczkowała w kółko w swoim łóżeczku wstawała i po prostu stała a to wszystko robiła z zamkniętymi oczami na śpiocha. W ostatnim czasie miała zapalenie ucha wiec jak poszłam z nią do lekarza to się o to podpytałam to nasza lekarka powiedziała mi żeby ją obserwować bo to może być groźne, ale na razie nic po za tym tylko obserwacje!

Jasiuniu wszystkiego najlepszego! Szerokiego uśmiechu, wielu przygód i zawsze takiej bujnej czuprynki. calusy od 3M :*

i wczorajszy przegapiony dla wojtusia :*

jajecznica na parze...hmmm tego jeszcze nie dawalismy, trzeba w weekend sprobowac. u nas truskawki mniam za to czeresnie ble :( i chyba jednak arbuzik mimo ze smaczny to jakis uczulajacy, choc nie myslalam ze moze uczulac

zawalka - my tez sie nad tym zastanawialismy ale w koncu odpadl bo ta raczka do prowadzenia jakas niewygodna sie nam wydawala. tez wczoraj pol dnia na allegro spedzilam ;)

vii - heh plan sob-niedz boski ;) my tez zawsze jeden dzien weekendowy stolujemy sie u rodzicow ;)

sallis - piknik w ochli byl od zeszlej niedzieli do tej sob. ale my chyba jednak piknik sr wybierzemy bo ochla mnie ostatnio wkurza ze tam tyyyyle ludzi jezdzi :)

A wybieracie się dziewczyny 1 w dzień dziecka do miasta bo będzie coś dla dzieci na pewno co roku też moja była szkoła organizuje czesanie maluszków malowania sprayami kolorowych pasemek itp to fryzjerki, a kosmetyczki malują buźki nieraz też dla mamusiek jest manicure ale trzeba się nastać w mega kolejce za ty :D

reklama
MamusiaNoesi - czy Twoja corka bierze udział w gazecie lubuskiej w konkursie Maluch na okładke ?

Unas mega nieprzespana noc płacz ciagle i buzia wtulana w poduche na maksa ze prawie nie oddychała chodze jak lunatyk od 6 30

buziaki dla naszego roczniaka i dla Wojtusia na 6 miesiecy za wczoraj

Do góry