reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Buziaki dla Wojtusia:*

Beti - powodzenia jutro!

Anias - współczuję wypadku.

Katoryba - no Bolo jak prawdziwy facet - nie płacze:) A my Jachowi kupiliśmy koparkę w Biedronce - jak Bolcio przyjdzie do nas to będzie zachwycony. Jasiek nie specjalnie się nią bawi - bardziej jest pod wrażeniem nowych naklejek na ścianie:) Rowerek dostanie taki: 3 kołowy Włoski ROWEREK Rower 3 kolory jeździk (2346544480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - P. wybierał, bo ja nie dałam rady - cały tydzień mi to zajęło i na nic nie mogłam się zdecydować:)

U nas obiady:
dzisiaj: barszcz czerwony i do tego puree ziemniaczane ze smażonym boczkiem
jutro: kiełbaski smażone z ziemniarami i mizerią
pt.: paluszki rybne z ryżem i surówką z pomidorów

Ostatnia edycja:
reklama
zawalka - super ten rowerek też się nad nim zastanawiałam, ale kupiliśmy jej ten jeździko-pchacz z fisher price i narazie na tym staniemy teraz licytuje fisher price zebre rodeo skoczek.

Od kiedy jajecznice na parze podawałyście swoim brzdącom ? ;))

A my jutro na obiadek kurczak w curry :D z ziemniakami bo my pyrkowa rodzinka jesteśmy i na ryż i makaron mamy długie żeby jak to się mówi :DD

Ostatnia edycja:
Vii - u nas to samo Noeśka też zjada wszystko co przed nią nie ucieka żarłoczek mały że aż! Ja też daję większość produktów według swojego uznania :) generalnie mała jest już wszystko żerna ostatnio zaczęła jeść truskawki i arbuza i jest jak najbardziej ok! Za to po kiwi boli ja brzuszek ...

Wojtuś :* pół roku? coś oszukuje ten Wasz suwaczek...

beti trzymam kciuki za jutro:* Fajnie że to już, bo wrócisz do nas wreszcie :)

vii zgapię chyba ten plan Twój :) zwłaszcza weekendowy mi się podoba :D a potem coś od zawalki się zgapi :) tak właśnie lubię jak za dużo myśleć nie trzeba ;)))

ooo i mówicie że piknik w ochli dopiero w ten weeknd będzie? to fajnie, bo myślałam że w tamten był. jak tak to będę się piknikować cały weekend :))

A. jeszcze nie wrócił... Dobrze , że mogę tam do niego czasem zajrzeć to chociaż sobie przypomnę z daleka jak mąż mój wygląda ;))

Hej :) Już myślałam wczoraj myślałam, że pierwszy raz od bardzoooo dawna będę miała nie przespaną noc! Noemi 2 dokucza chyba się już na dobre przebija i mi wczoraj co chwile przez sen popłakiwała i siadała a ona jak siądzie to nawet wstaje... na szczęście trwało to tylko do ok 24.30 i potem spała jak kamień do teraz :) A tak a propo czy dziecko któreś z was lunatykuje czy coś w tym stylu bo nasza Noesia teraz rzadziej ale jeszcze niedawno prawie noc w noc raczkowała w kółko w swoim łóżeczku wstawała i po prostu stała a to wszystko robiła z zamkniętymi oczami na śpiocha. W ostatnim czasie miała zapalenie ucha wiec jak poszłam z nią do lekarza to się o to podpytałam to nasza lekarka powiedziała mi żeby ją obserwować bo to może być groźne, ale na razie nic po za tym tylko obserwacje!

Jasiuniu wszystkiego najlepszego! Szerokiego uśmiechu, wielu przygód i zawsze takiej bujnej czuprynki. calusy od 3M :*

i wczorajszy przegapiony dla wojtusia :*

jajecznica na parze...hmmm tego jeszcze nie dawalismy, trzeba w weekend sprobowac. u nas truskawki mniam za to czeresnie ble :( i chyba jednak arbuzik mimo ze smaczny to jakis uczulajacy, choc nie myslalam ze moze uczulac

zawalka - my tez sie nad tym zastanawialismy ale w koncu odpadl bo ta raczka do prowadzenia jakas niewygodna sie nam wydawala. tez wczoraj pol dnia na allegro spedzilam ;)

vii - heh plan sob-niedz boski ;) my tez zawsze jeden dzien weekendowy stolujemy sie u rodzicow ;)

sallis - piknik w ochli byl od zeszlej niedzieli do tej sob. ale my chyba jednak piknik sr wybierzemy bo ochla mnie ostatnio wkurza ze tam tyyyyle ludzi jezdzi :)

A wybieracie się dziewczyny 1 w dzień dziecka do miasta bo będzie coś dla dzieci na pewno co roku też moja była szkoła organizuje czesanie maluszków malowania sprayami kolorowych pasemek itp to fryzjerki, a kosmetyczki malują buźki nieraz też dla mamusiek jest manicure ale trzeba się nastać w mega kolejce za ty :D

reklama
MamusiaNoesi - czy Twoja corka bierze udział w gazecie lubuskiej w konkursie Maluch na okładke ?

Unas mega nieprzespana noc płacz ciagle i buzia wtulana w poduche na maksa ze prawie nie oddychała chodze jak lunatyk od 6 30

buziaki dla naszego roczniaka i dla Wojtusia na 6 miesiecy za wczoraj

Do góry