zawalka
Fanka BB :)
Witajcie
Buziaki dla Wojtusia:*
Beti - powodzenia jutro!
Anias - współczuję wypadku.
Katoryba - no Bolo jak prawdziwy facet - nie płacze A my Jachowi kupiliśmy koparkę w Biedronce - jak Bolcio przyjdzie do nas to będzie zachwycony. Jasiek nie specjalnie się nią bawi - bardziej jest pod wrażeniem nowych naklejek na ścianie Rowerek dostanie taki: 3 kołowy Włoski ROWEREK Rower 3 kolory jeździk (2346544480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - P. wybierał, bo ja nie dałam rady - cały tydzień mi to zajęło i na nic nie mogłam się zdecydować
U nas obiady:
dzisiaj: barszcz czerwony i do tego puree ziemniaczane ze smażonym boczkiem
jutro: kiełbaski smażone z ziemniarami i mizerią
pt.: paluszki rybne z ryżem i surówką z pomidorów
Buziaki dla Wojtusia:*
Beti - powodzenia jutro!
Anias - współczuję wypadku.
Katoryba - no Bolo jak prawdziwy facet - nie płacze A my Jachowi kupiliśmy koparkę w Biedronce - jak Bolcio przyjdzie do nas to będzie zachwycony. Jasiek nie specjalnie się nią bawi - bardziej jest pod wrażeniem nowych naklejek na ścianie Rowerek dostanie taki: 3 kołowy Włoski ROWEREK Rower 3 kolory jeździk (2346544480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - P. wybierał, bo ja nie dałam rady - cały tydzień mi to zajęło i na nic nie mogłam się zdecydować
U nas obiady:
dzisiaj: barszcz czerwony i do tego puree ziemniaczane ze smażonym boczkiem
jutro: kiełbaski smażone z ziemniarami i mizerią
pt.: paluszki rybne z ryżem i surówką z pomidorów
Ostatnia edycja: