Juhu,
zawalka - całe szczęście, że zmywarki nie macie
siw@ - Bolo miał focha bo 30min. wcześniej został obudzony
ale jak doszedł do siebie to włączył motorek
muszę mężowi przekazać uwagę o podobieństwie syna, bo każdy ostatnio mówi, że młody do mnie podobny
vii - ja też nie mogłam oczu otworzyć - w rezultacie Bolo stękał z 15min zanim do niego poszłam
anias - współczuję wypadku
oby dolegliwości jak najszybciej minęły... a co się właściwie stało?
Marzena - my raczej będziemy na pikniku
mamaNoesi - piknik przyszpitalnej szkoły rodzenia. Na terenie szpitala koło stołówki był w zeszłym roku i pewnie w tym tak samo.
Bolo też ma szpary, też się o to pytałam dziewczyn jakiś czas temu
a na dole jedynki to w ogóle po skosie jakoś rosną :/ mam nadzieję, że się naprostują za jakiś czas.
Coby Domi nie było smutno Bolo sobie wczoraj wargę też rozwalił :| ale nie płakał - tyle dobrego. Za to dzisiaj obudził się przed czasem (6:20) raczej bez humoru i potem przywalił mocno w kant framugi. Zahuczało strasznie a Bolo ma siniaka na pół czoła. Ryk straszny i potem taaaaaaaaaaaaki zły, smętny, jęczący, zmęczony tym płączem, że śpi znowu od 8:30. Oj ciężki dzień się szykuje....
Ale za to ja już pościerałam kurze, poodkurzałam, umyłam podłogę, pranie się suszy i śniadanko właśnie się zjadło. Jeszcze łazienka... ale chyba na razie starczy
Wczoraj byliśmy w teskaczu i przed tym sklepem dziecięcym stały różne rowerki i wsadziliśmy na próbę Bola do takiego jak vii czy marttini wklejały. Podobało mu się, nie uciekał od razu, więc chyba dostanie taki
Coś się chmurzy....
o i dzidziol stęka...
Miłego dnia wszystkim
aha dziewczyny - pytanie mam o wysypkę, bo Bolo ma od kilku dni takie kropeczki małe - część jest czerwona a część niewidoczna ale czuć pod palcami taką kaszkę. Na brzuchu i na plecach. potówki mogą być bezbarwne? a może to coś po tej szczepionce?